ahojte, som si vsimla, ze moj priatel ma medzi nohami tesne v tych miestach okolo semennikov na jednej strane ak na druhej strane take suvisle cervene flaky, vyzera to ako ekzem..take akoby suche su tie miesta a cervene, neviete, co to moze byt?
Moj priatel ma cervené flaky na kozi - ekzem?
...ahoj...mám medzi zadnicami pozdĺžne hnedé fľaky od vypareniny...nemôžem sa ich zbaviť...poraďte ako na to...je to neestetické....nemôžem si dať ani tango vykrojené spodné prádlo ani plavky...pri intímnostiach s partnerom to hrá tiež svoju úlohu na psychiku....
Bubinka to môžu byť zapareniny. Mal by sa častejšie sprchovať, nosiť volné bavlnené trenky a nenosiť tesné rifle.
Jajuchci - to môže mať žihlavku, čo sa ťažko zisťuje príčina. Kožná lekárka predpíše antihistaminiká.
moj priatel ma na hlave drobnejsie cervene flaky. nie su to chrasty, vidno to najma vtedy,ked je ostrihany nakratko. co to moze byt? dakujem
Ahojte.Chcem touto cestou požiadať niekoho z Vás o radu pre moju mamu.Takmer jeden a pol roka mava po celom tele červené vypuklé fľaky ktoré aj svrbia.Objavia sa jej vždy cez noc a ráno ich má po celom tele.Má ich aj na tvári.Opúchajú jej aj oči,líca.Počas dňa sa mierne vytratia ale na druhý deň sú na iných miestach.Opúchajú jej aj prsty na rukách.Predt opuchmy cíti svrbenie a napetú kožu.Pod fľakmi niekde cítiť hrboľčeky ako uzlinky.Absolvovala spústu vyšetrení kožných ,krvi,celiakiu,čriev ale nik nevie z čoho to má.Už je z toho zúfala.Prosím ak sa niekto z vás zniečim takým stretol PROSÍM POMOŽTE!!!
Zdravím, dnes som si objavila (včera som si ich ešte nemala) červené fľaky na koži, ako keby spuchnuté. Najprv som to mala ráno na rukách (svrbelo to, potom hrozne pálilo)no po namočení v studenej vode to páliť prestalo, ale sa mi na chrbáte ruky spravili tie fliačky. Počas dňa zmizli a pred chvíľou som si také fľaky našla skoro po celom tele. Znova ma pália dlane, no na nich nemám nič, ostatné ma ani nesvrbí. Nie sú ani suché. Neviete, čo by to mohlo byť? Prosím som zúfalá
pre: Bubinku V kľude môžete používať Imazol-krémpastu na spomínné fľaky, zapareniny sú v podstate kvasinkové t.j. hubové t.j. plesňové postihnutie kože alebo ak chcete tak mykotické. Je to na voľný predaj cca. 3 €, a veľmi účinné.
radim, kupte si v lekarni taky sprej, vola sa: CANDIBENE ... velmi to pomaha a hlavne rychlo. Moj priatel ma cervene fliaciky po tele, hlavne na chrbte a toto mu pomaha...
moze to byt zaparene,tak detsky puder.iba keby to bola kvasinkova alebo hubova alebo plesnova infekcia dava sa imazol krem pasta,ale neverim ze to vies diagnostikovat