Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyhadzany delkolt

Príspevok v téme: vyhadzany delkolt
Nerita

Po vysadeni antikoncepcie sa mi vyhadzal dekolt a chrbat.. je mi to neprijemne,lebo som ten problem nikdy nemala.Je to neesteticke.. a vadi mi to . Vyrazky maju niekedy sklon sa zabapalit..nieco ako akne,len nie na tvari..ale radsej do toho nerypem.. nech to zmizne,lebo potom je to este horsie. Solarko mi na to trocha pomaha.. beriem teraz vitaminy Beta Karoten- lebo ten je vraj na regeneraciu koze a este si to potieram Tea Tree olejcekom.. pomaha to ale iba trochu. Neviete mi poradit nieco zarucene?? Dakujem

jancecka

a to si mám natierať tým eclaranom 10? raz denne? Ja sa pokúsim v jednej lekárni spýtať,máme tam známu,koľko asi stojí?Nie že ma tam otočí, ked to zistím

PharmRamon

Beta-karoten sa nachádza v ovoccí, liestová zelenina, ale najviac v mrkve...
Eclaran 10 je dermálny gél,dostať ho v lekárni, no neviem či teraz už nie je na predpis všade, ale v niektorých lekárňach sa dal kúpiť aj bez predpisu, je ale dosť drahý, no myslím že sa oplatí.

jancecka

čo je to eclaran 10? napíšte mi kde to zoženiem a ako sa to používa,koľko treba užívať betakaroten, aby bolo vidieť výsledky? JA užívam dve denne asi týždeň

PharmRamon

Beta-karoten sa v tele sintetizuje na retinol a on zabraňuje rohovateniu pokožke. Tea tree olej je fajn, čo najúčinejšie mi ale napadá je ECLARAN 10...