Takže, asi pred rokom som mala prvý pohlavný styk a odvtedy mám zvláštnu menštruáciu. Napríklad veľmi mešká, raz mi dokonca vôbec neprišla. Aj minulý mesiac veľmi meškala (niekedy aj 2 týždne) a keď som ju konečne dostala, výtok bol hnedej farby, ako keby tá krv tam bola až príliž dlho, alebo ja neviem. Minulý mesiac som to dostala okolo tretieho. Tento mesiac som v tom čase mala pohlavný styk, chránený, ale keďže nám neskôr došla ochrana, tak sme mali s priateľom iba také jemné robkanie, hoci raz alebo dvakrát ho aj strčil dnu, ale predtým si ho pre istotu umyl, dokonca aj s mydlom. Teraž čakám na menštruáciu už piaty deň a stále nič, mám veľký strach. Môžem byť tehotná. Inak po tých menších hrách sme sa vždy obaja dôkladne umyli, celé vonkajšie pysky. Prosím pomôžte mi, som príliš mladá na dieťa, rodičia ma zabijú ak budem tehotná, mám veľký strach, celé noci nespím a myslím len na to, či som mohla otehotnieť. Ale priateľ do mňa žiadne semeno nevystriekal, ani na mňa, pretože on sa nespravil, prosím pomôžte mi, ak s takým niečím máte skúsenosti. Za odpoveď vopred ďakujem. ;(
Prosím pomôžte mi niekto
Inak mám také príznaky ako pred menštruáciou, ale čítala som, že to je aj pri tehotenstve, čiže som čisto zmätená. Včera som celý čas len veci ohľadne tehotenstva čítala, nakoniec som bola v ešte väčšom strese, ešte som aj tak priateľa tým vytočila, že mi povedal, že už sa nikdy so mnou nevyspí pokiaľ sa nebudeme pokúšať o dieťa... Už ani nejem, len čakám, ale kedy to príde??? Bože, mne je hrozne, neviem čo robiť, pretože si nemám ako ísť kúpiť ten sprostý test.... ;(
Ale je to hrozné, ja celé noci nespím a stále len na to myslím. Akože zvykne mi to meškávať, akurát, že vždy keď mi mešká po pohlavnom styku som z toho totálne bezradná, stále som v strese, tiež som aj nachladená, čiže je to možno aj tým. Minulý mesiac mi to meškalo skoro 2 týždne, ale aj tak sa bojím, si nevieš predstaviť, čo by so mnou spravili moji rodičia, kebyže sa to dozvedia.
Ahoj bojazliva myslím si že je veľmi malo pravdepodobné aby si bola tehotná šak keď si si istá že žiadna kvapka a ani nič iné tak na čo stresovať. Stresovala som aj ja s priateľom a nakoniec proste len meškala. Počkaj ešte pár dní a keď sa nedostaví naštív gynekologičku ale si sprav test. Držím palčeky že nič len meška
ludia nepytajte sa "ci som mohla otehotniet" ale spravte si test :P
chcem sa opytat,ci sa sa moze nahodou otehotniet aj z "prstov"...vopred dakujem
no jasne ved pockaj nanho a chodte aj spolu aspon do cakarne urcite nech ta bovzbudi...neboj s abudes tam chodit este rada :) ja tam rada chodim lebo som si oblubila doktorku a vzdy mi dobre poradi a pomoze a mam aj zo seba potom dobry pocit ked odnej idem a ona mi povie ze som v poriadku lebo viem ze proste som v pohode a nemam sa coho bat a mozem mat aj babo o ktore sa tolko snazime ...tak vela stastia :)
ale v kazdom pripade by si za gynekologickou mala zajst..co ak budes raz tehotna a co zistis to z baby testu??a potom co akoze 9 mesiacov co bdues robit?ved to tam nie je nic strasne.ked mozu chodit ine zeny ktore maju fakt problemy a su aj chore mala by si zajst aj ty.mozno sa ti niekde hromadi krv a ani otom nevies a moze sa ti stat nieco fakt zle.nemas sa coho bat.ve gynekologicka je nato aby sa ti tam pozerala a povedala ti ci si v poriadku..nemas sa coho bat..nie ej to take hrozne.radsej raz ist k lekaroi ako s apotom strachovat.takyto menzes by si mat nemala a to uz mas rok po pohlavnom styku..a neriad sa mamou v kazdom pripade.je to tvoje telo a ty sa onho asi chces starat tak sa snaz
Neviem, nikdy som nebola na nič také ako je gynekológ pripravená, moja mama tam vôbec nechodí, možno aj preto na to nie som zvyknutá a mám z neho strach. Tiež keďže mám stratu pigmentu aj na intímnych miestach nechcem aby mi tam niekto pozeral, dosť nepríjemné to bolo zveriť sa s tým môjmu priateľovi, tu to skľudom prezentujem, pretože ma tu nikto nepozná. Mám strach, že ak navštívim gynekológa nájde mi kopec chorôb. Môj priateľ je zdravý a okrem mňa inú nemal, nikdy s nikým nechodil, iba so mnou, takže nemám strach, že by bol chorý alebo niečo také, verím mu. Ale predchvíľou mi kamoška povedala, že sa musí urobiť do mňa a čo najhlbšie aby som otehotnela, keď niesom v ovulácii, čiže to bude dobré. Môj menštruačný cyklus sa výrazne narušil po mojom prvom styku, vraj sa to časom napraví, možno až po prvom tehotenstve, takže už nestresujem ako cvok, keď mi to niekto skúsený vysvetlil.
ak sa do teba nespravil tak potom s anemas coho bat..po prvom sexe som mala aj ja take problemy meskal mi menzes ...ale mozno to suvisi stymi zmenami v tvojom tele po prvom sexe.ale co je zasada minimalne hned po rpvom pohlavnom styku mas byt u gynekologa tak naco cakas?uz si tam mala byt zapisana a chodit na prehliadky..ak si nebola nikdy predtym teraz uz musis.takze radsej chod ku gynekologicke ta ti poradi urcite lepsie ako my tu :) ci s abojis gynekologicky?