zdravím, už asi tretí týždeň pozorujem šteklenie v uchu každý druhý či tretí deň vždy vo večerných hodinách, ucho je čisté, žiaden hmyz, žiadne upchatie..... čím to je? čo to spôsobuje a ako to odstrániť........? ďakujem
šteklenie v uchu
steklo.. šampón používam už druhý rok ten istý, ale kondicionéry striedam, skúšam nove, kôli tomu, že hľadám nejaký dobrý na rozčesávanie, ale to by ma nenapadlo, že i od kondicionéru to môže byť, v stravovaní nemám zmeny, je to len šteklenie, ale skúsim to s ešte lepším vyplachovaním po umytí vlasov... uvidíme, ale dík zatím, ostatní tiež sa môžete podeliť o svoje postrehy na túto temu....
steklenie alebo svrbenie v uchu, to je alergia na niektory sampon alebo kondicioner. bola som s tym u usnej lekarky a ta mi to vysvetlila. zmenila som sampony a vsetko zmizlo. ale musis sa pri umyvani aj dokladne oplaknut, nesmie v uchu ostat ani stopa po pene a pod.
no nikto nič ďalej? hmm, neporadí nikto?
Steklenie v uchu vie sposobit aj alergia.
zabudla som dodať, že pred mesiacom bol spravený výplach ucha, z dôvodu slabého počutia, žiadne sčervenanie v uchu nebolo, iba trošku bolelo...