kedy to bolo u vas prvy krat? kolko mate teraz? ako často ? a po kolkych mesiacoch chodenia so svojim artnerom
kolko mate rokov kedy ste mali sex a po kolkych mesiacoch ?
a ako často?... zvykneme aj každý deň... ale niekedy aj dlho nič (bývam často chorá), ale je pri mne čo najviac...
teraz mám 17, s priateľom sme spolu už viac ako 19 mesiacov, sex sme mali po 10 mesiacoch... Preňho to však nebolo po prvýkrát, ale už asi po štvrtý či piaty, ale je obdivuhodné, že na mňa netlačil, viem, že ma má ozaj rád, ale trápi ma to niekedy, pochopiteľne... :(((... ide mať 19...
s uplne prvym partnerom to bolo po roku, mala som 15, s dalsimi partnermi v rozmedzi tyzdna az mesiaca..teraz mam 24 rokov.A ako casto? Najlepsie kazdy den
s priatelom som viac ako dva a pol roka, prvy krat to bolo ked sme obaja mali 17 a boli sme spolu pol roka, pre oboch to bolo prvy krat a nikdy by som nemenila..
ja som chodila s priateľom 4 mesiace keď sme sa po prvý krát milovali...
A teraz sme už spolu o dva týdžne dva roky :):)
som s mojim takmer dva roky, milovali sme sa po roku chodenia, cize vtedy 19. a sex kedy ako..vhodne miesto a cas.. a ide sa
Chodim s priatelom od svojich 16, on mal vtedy 22... a prvy krat sme spolu spali... dva mesiace po mojej 19stke, cize on mal 25..:-)cize je to po dvoch rokoch :-) myslite si co chcete, oplatilo sa mi čakat ...
Ja mám 21,on 26.Milovali sme sa keď som mala 20 a bolo to po troch týždňoch chodenia s ním.:)
s priateľom sme sa prvykrat milovali,ked sme spolu chodili 2 týždne. ale poznali sme sa už asi 2 mesiace predtym. a ja som mala vtedy 19 rokov.