ahojte. prosim vas, uziva tu niekto YAM? ak ano, napiste ake s nim mate skusenosti, ci vam pomohol. dakujem pekne.
Uziva niekto Yam?
booble:ja mam subjektivny dojem taky, ze ochlpenie mi malicko zosilnelo, ale mozno sa mi to len zda, lebo aj predtym som ho mala podobne, mam to dedicne vseobecne-t.j. mam aj kvalitne huste vlasy, nastastie som o prirody blondina
lizanka: jasne ze postupne, nic dobree neucinkuje okamzite :)
a to co ucinkuje hned su veci ktore vydrzia chvilku, urcite nie trvale :)
zmeny prisli postupne, cca po 2-3 mesiacoch. menstruacia sa POSTUPNE skracovala.
co som pozerala na nete, tak 138,-
-odkaz odstránený- - tam som to nasla:)
tak to je fajn ze to v tomto pomaha... noo ja sa budem musiet niekde informovat ci mi to moze pomoct aj na to ochlpenie trochu, snad sa to niekde dozviem :)
a co to inac stoji, neviete?
jej, lizanka, dakujem, ze si napisala. to ma tesi, ze ti pomohol. takze idem si ho urcite kupit aj ja. a prosim ta, po kolkych mesiacoch si spozorovala tieto zmeny k lepsiemu?
ja ho beriem viac nez 4 mesiace, menstruacia sa velmi skratila a zoslabla a mierne bolesti resp. pnutie co som mavala uplne zmizli.
ahoj booble. ja by som ho chcela zacat uzivat kvoli silnym bolestiam pri menstruacii. zaujimalo by ma, ze ci ho niekto berie a ze ci mu naozaj pomohol. dufam, ze sa nam niekto ozve so skusenostami:)
tiez by som rada vedela, chcem ho skusit koli nadmernemu ochlpeniu.
na aky problem ho chces brat?