ahojte, chcem vediet nazor inych lebo ja uz neviem co dalej. mam priatela, sme spolu asi pol roka, len problem je v tom ze sa vidime len pocas tyzdna. na vikend chodi domov a venuje sa svojim aktivitam. pocas tyzdna sme spolu asi 3krat, furt sme u mna. nechodime nikam vonku, mozno raz za mesiac niekam ideme. on ide cez vikend so svojimi priatelmi niekam sadnut, na nejaku akciu, ja som cely vikend doma, teda pokial nie som v praci. ja velmi priatelov nemam, takze nemam s kym vyrazit vonku, ale... stve ma to. aky je vas nazor na to? mam byt ticho? samozrejme ze sa s nim chcem o tom porozpravat, ale najprv chcem vediet vas nazor. dakujem
vztah- fakt som narocna?
kopa presne to iste je aj u nas akurat ze sex sme este namali my skor bozkavanie alebo maznanie sa.Nechodime na ziande akcie ani nic podobne ja by som velmi rad siel no ona ide radsej s kamoskami
on byva dost daleko, takze aj ked ide so svojimi priatelmi von, je daleko a po mna nepride. to ani nechcem. ja mu davam volnost, nevadi mi to, ale keby sme si to aspon vynahradili nejako. nase streka byvaju uz len o nejakom pokeci, a sexom. je to v pohode, lebo ho milujem, ale... ja nechcem len sex, hoci je krasny. ist niekedy vonku, na prechadzku, na nejaky vylet....
ja mam presne tento isty problem len opacny.Moja priatelka ide von s kamoskami a ja sedim doma a nudim sa a vie ma to dost nastvat.Uz sme sa kvoli tomu hadali ale vzdy to dopadlo tak isto
Mala by si sa najskôr s ním porozprávať..Ja napr. chodím s ním aj keď ide so svojimi priateľmi von..Proste mu poviem,že sa nechcem nudiť doma a tak buď zruší tú akciu,alebo ma vezme zo sebou..Alebo nech sa ti venuje viacej cez týždeň..