Chlapi a chalani! Aké ženy/baby sa vám páčia?

miro.83

Zabudol som na zadok ak mam tu moznost a otoci sa mi dotycna osoba zadkom tak za neho davam tolko bodov ako za tvar.

miro.83

Ak ma nejaka zaujme tak postupujem od hora dole. Za hlavu davam maximalne 10 bodov ak je pekna za krk max 3 body potom za prsia max 5 bodov. za vyrovnanie celkovej estetiky bruha s bokami davam max. 8 bodov a za nohy 15 bodov za to, ze to je najsexi cast na zene.

zuma

ako vidno,kamos tu zase pise svoje perly a zrejme ma komplex menejcennosti,ze ti trci maz z usi aj s chlpmi a susne z nosa,no to je tvoj problem,nas to tu skutocne nezaujima a co sa tyka prispevku lizanky,tak to je trefa do cierneho,tiez take typy nemusim a mne samej sa pacia vyssi,tmavovlasi,tmavooki chlapi,ktori v zivote vedia co chcu a musia sa o seba starat

xxxx

Najprv oci usta zadok vlasy. Ale to len tak. Kazda mlada je pekna. Ale ked ju spoznam aj povahovo a je mila inteligentna tak to je este krajsie.

dada

no ako tak pozeram, je fakt pravda,ze na toto forum chodia prevazne zeny.. kamosa si netreba vsimat, on ma vsade take "inteligentne" hlasky...

[zruseny12]

vidim,ze sa tu mali vyjadrit muzi a nakoniec sa tu objavil jeden i to ho tu len okrikuju...:0)))).....
Ty si ,ale chudacik kamos..:0))))....
mne sa pacia vtipny a inteligentny muzi,je jedno ci je cierny,blondak atd.
musi mat peknu postavu....a byt normalny a vazit si zenu a vsetko, co mu zivot da...