Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Candida v crevach

chorecrievko

pre tpet: ahoj, tiez som drzala proticandidovu dietu, ale vydrzala som len tyzden. striktne som vylucila vsetky sacharidy a brava vsetky doplnky ako sa odporuca a asi na treti den som sa zobudila so strasnym točakom hlavy + studeny pot (pocity ako pred odpadnutim - a to dobre poznam:) vracanie.. doteraz neviem cim to bolo sposobene, ci ozaj tou cadidou, alebo skor tou prudkou zmenou jedalnicka, lebo asi som kvoli hladu zvysila aj prijem zivocisnych bielkovym a tie vracacky nasledovali hlavne po takomto jedle.. celkovo som bola strasne slaba, ospala, striedali sa hnacky so zapchou a ten smrad co zo mna isiel.. katastrofa!!.. napriek tomu, hned ako budem mat dovolenku chcem to skusit opat..

arman

Taku stravu musi priemerne zdravy clovek vydrzat aj cely zivot bez problemov, samozrejme zavisi od tej kvality masa a zeleniny.
Nemyslim, ze by to bolo tou dietou, hoci organizmu trochu trva preorientovat sa na bielkoviny a tuky. Musis prijimat aj dostatok tuku, ak si dobre pamatam.
Pozri forum zdravi-az.cz, niektori ludia tam s takouto stravou experimentuju. (myslim ze uzivatel Vseved)

Nemysli si inak, ze sa zbavis parazitov po dobrom. Oni skodia, aj ked sa s nimi nic nerobi, ale ked sa ich snazis zbavit, tak skodia este viac, aby si toho nechala. Casto to trva aj niekolko tyzdnov, a mozu to byt aj velmi neprijemne stavy, kedy sa prekyselujes a vracias.
Prave preto si myslim, ze maso nieje vhodne na zbavovanie sa kandidy, je to zataz na travenie, pecen, je plne parazitov, svinstva, v dnesnej dobe a hlavne... prekyseluje organizmus, co je umierani kandidy velmi neprijemny stav, kedze uz samotne umieranie kandidy sposobuje organizmu velku intoxikaciu.

tpet

mam kandidu v crevach a uz 9den som na diete bez cukrov lepku a kvasnic ovocia...jem len maso a zeleninu,ryby....vsetko co sa odporuca.je to 9 den a uz dva dni mi nechuti nic jest napina ma na vracanie ,som strasne slaba a mam strasne (zlte hnacky )je to sposobene kandidiou alebo som dietu zobrala prilis daleko ???

mirolko

Prosim o radu. Uz mesiac v kuse mam kutiky alebo ako sa to vola proste ma velmi svrbia peri{v kutikoch} Natieral som si to zinkovou mastou, antibiotickou mastou, zoviraxom a nic nepomaha. Je to velmi neprijemne.

RNG

inac candilac obsahuje len 2 kultury a ani nespecifikuje pocet mikroorganizmov, takze sa obavam, ze nie je dost silny zdroj probiotik.
Ucinny zdroj obsahuje mnoho roznych kultur v miliardach. A tych brusnic je tam primalo na klinicku ucinnost. Inac by uz davno zabrali.
Ked sizoberies napr lyzicku psylia a vysypes 15 kapsul collostra do toho, zalejes poharom vody a okamzite vypijes, po dvoch hodinach zoberies 2 kapsule silneho probiotika(pozri napr v mojich predajniach) a po 6 hodinach to znova cele zopakujes, hnacky by mali prestat do jedneho -dvoch dni.

RNG

Inac, s tym nakazenim si nerob problemy, to mame vsetci v crevach bez vynimky, to je vsade okolo nas,tomu sa neda nijak vyhnut, len kontrolovat, aby sa nepremnozilo probiotikami a dietou nie prilis bohatou na cukry.

RNG

anonymna, candidu ma prakticky kazdy v crevach a potlacaju ju hlavne rozne probioticke kultury, aby sa nerozrastla prilis. Ty si ju zrejme dietou plnou sacharidov alebo/a pouzitim antibiotik (bez pouzitia probiotik po nich) podporila v raste a teraz je tam prilis rozvetvena a telo sa ju snazi vyhodit hnackami, lebo drazdi prilisne. To ale znamena, ze jedlo nezostane v crevach dost dlho na dokladnu absorbciu zivin a teda mnohe latky ti a hlavne plodu chybaju. To treba co najrychlejsie napravit, inac budes mat problemy neskor.
Prislusne doplnky dostanes aj v mojich obchodoch, pozri na reklami Google, Doplnky vyzivy(RNG) na strane alebo spodku tohoto fora. Tam najdes telefony, miesta predajni a posielaju kamkolvek aj postou na dobierku, takze si usetris nohy.A dnes uz aj benzin alebo peniaze na dopravu, vsetko hrozne vystupilo.

anonymný

A ešte mi prosím ťa poradiť v prípade, že sa z toho do pôrodu nedostanem, môžem nakaziť dieťa? Bola by som nerada, keby sa už narodilo s candidou.