Mam 18 rokov a už dlhší čas chodím s jedným chalanom a už by som s ním chcela sex , ale sa bojím ?baby bolí to velmi ???poradte prosím ako a co lebo nic o tomto neviem a nechcem pred ním vyzerat ako nejaka hlupana aj ked viem ,že som.pls
Prvy sex
baby tak ja neviem. ja som sex chcela moc a som sa na to tešila pravda je že som sa bála bolesti a bola som nervozna... mna osobne to dosť bolelo ale človek prežije aj väčšie bolesti ako toto. mna to bolelo ale prežila som. teraz je to stale len lepsie. podla mna ked sa dievča boji a chce mať kontrolu, je lepšie ked je ona hore. môže kontrolovať hlbku, sama zistiť čo ju boli čo nie a zo začiatku isť len potial, pokial ju to neboli.
ahojky....tak ano ja mam podobny problem...alebo skor.....proste sa bojim ze to bude boliet co nechcem.priatel je skuseny a tak takze on by bol ohladuplny raz som mu pvoedala nie no vtedy som mala kramy ale tak neviem...chcem to len ci to bude boliet neviem:(bojim sa:(
ahoooj lea! ja mam ten isty problem. este aj vek mame skoro rovnaky, ja mam 19. hovori sa, ze ked mas vaginu pripravenu uz predtym, tak by to nemalo boliet. pripravena znamena, ze uz predtym si tam mala nieco strcene (napr. prsty alebo tak)... no jednoducho si ju trochu roztiahnes. potom, ked uz pojde o sex, bude zvyknuta a nebude jej robit problem, aby do nej vosiel penis tvojho priatela a teda boliet to nedbude. aspon ja som dostala taketo rady... tak ich posuvam dalej. dufam, ze pomozu..
Neboli to! teda mna to nebolelo
ja som si tiez myslela ze to bude velmi boliet skoro som sa od strachu rozrevala...ale priatel bol fakt velmi jemny a opatrny...ani jeden sme netusili ake to bude pretoze aj prenho to bolo po prvykrat..ale nebolelo ma to bolo to pekne pomale a spotili sme sa od strachu...ja si myslim ze na porvy sex je najlepsia poloha klasika ty dole on hore..tak ma kontrolu nadtym keby si bola nanom musela by si vsetko ty riadit a takto sa on pozna najlepsie...drzim palce daj vediet ako si dopadla :)
poviem ti to takto...pvy sex...zvycajne boli vtedy ked mas velky stres je nasilu alebo...hocijako nechcene kedsi sa ty rozhodla mat snim sex dobrovolne nevidim dovod preco by si sa mala bat bolesti??o ano...ale pokial si dostatocne uvolnena a vlhka nevydim vtom ziadny problem...mozno ze poloha ( ty navrchu je najlepsia) :)