Ahojte.Chcem sa opytat, ako dostanem z tmavo-hnedych vlasom nadhernu blond?? Alebo aspon spinavo blond.Prosiiim poradte.Mam si to dat hned zosvetlit u kdernicky alebo si to mozem zosvetlit aj postupne?Da sa to aj z tmavo-hnedych vlasov?Pls poradte..
AKO BLOND Z TMAVO-HNEDYCH???
chcela by som len trocha zosvetlit vlasy mam ich take hnede ale nie moc tmave noo a nechcem melir ale proste zosvetlit tak ze nie na blond len trocha svetlejsie existuje to ? da sa to ? nebuem hned blond ??? o aky odtien sa da zosvetlit aby to oblo videt ze och mam svetlejsie ale ba mi to moc neposkodilo a nezosusilo vlasy ??? dakujeeeeeeem
jasne,ze sa da...ja som si to robila doma,su na to silnejsie farbi...ale ty to doma neskusaj...lebo vela zalezi na kvalite vlasou...pre teba je lepsie ist ku kadernicke ona ti poradi,podla kvality vlasov....
ahojky! dá sa to ale musíš na to ísť postupne...naraz ti žiadny kaderník ani nikto iný nespraví z tmavohnedých vlasov svetlé...ale neboj sa ja som mala tiež úplne blond, potom som mala asi pol roka tmavé potom zase sa mi podarilo vykúzliť z toho blond, potom som chcela hnedé opäť a teraz zase prechádzam na svetlú farbu...dá sa to len chce to čas :)))