Ako som uz spomuenula myslim si ze moja mama zahyba mojmu otcovi...V kuse sa vyhovara ze je v robote a ma pracovne stretnutia no chodi domov az neskoro v noci pricom robotu ma do 16:00,vkuse s niekym telefonuje zavreta v druhej izbe a ked niekto otvori dvere hned rusi hovor,uz som jej nasla aj par sms od nejakeho muza,take zamilovane a aj ona co odoslala ze jej moc chyba,nedokaze bez neho zit a podobne.A otcovi stale hovori ako ho miluje.Neviem co si mam mysliet.Co mam robit??...mam nutkanie to povedat otcovi ale niesom si ista.Poradte ak viete ako.Dakujem!
Moja mama zahyba otcovi :(...
"Ako je často zdvorilosť len obyčajným klamstvom, tak často sú aj mnohé klamstvá obyčajnou zdvorilosťou."
Lota,
este mi chyba jedna malickost. Kolko mas rokov? Lebo niekedy sa napr. v puberte veci, vztahy javia inak, ako mozno naozaj su. A potom, myslis si, ze ked problem medzi rodicmi vidis, citis Ty, tak to nevie otec? Zda sa mi to malo pravdepodobne. V kazdom pripade si myslim, ze sa mozes s mamou porozpravat bez ohladu na Tvoj vek. Povedz jej Tvoje pocity, vypocuj si aj jej vysvetlenie. Popros ju, aby to korektne v zaujme rodiny riesila. Viac s tym asi neurobis, to musia riesit rodicia.
Otcovi urcite nic nehovor! Lepsie je nic nevediet. Ak je otec spokojny s tym co ma momentalne a je to doma pre neho v poriadku. Nehovor mu nic. Porozpravaj sa len s mamou.
Len ako jej to povedat?co sa jej spytat?..netusim...myslim si ze aj ked jej to poviem bude mi zapierat alebo neviem co.
ja uplne suhlasim s nazormi dievok co pisali predomnou... porozpravaj sa s maminou. DRZIM PALCE
Určite sa nato maminy radšej spýtaj narovinu. Vieš mohla by si im obom veľmi ublížiť, keby si hneď s niečím takým vyrukovala na otca a bolo by v tom niečo iné.
Keby sa aj potvrdilo, že niekoho má pamätaj na jedno, že na manželstvo sú vždy dvaja a keby medzi nimi všetko klapalo nikto by sa medzi nich, nikdy nedostal.
lota asi by som sa najprv porozpravala s maminou..normalne by som jej povedala ze o tom viem..ze co ti na to povie..:( ale viem je to tazke.. no urcite sa s nou este dnes porozpravaj..nehovor to hned ocinovi