Mam akne a teda myslim ze riadne silne.No aj tak somnou chodi jedneo dievca uz skoro rok.Nedokazem pochopit ako sa moze somnou bozkavat a pozerat sa namna.Ona je uplne normalna ma krasnu plet a je aj pekna a lubim ju.Ja mam kvoli akne hrozne depky dokonca niekedy ked sa mi vyhodi nejaky velky pupak zrusim stretnutie s nou a nejako to skusim zahovorit cez telefon.No aj tak sa stretneme na druhy den a vidi moj hrozny stav pleti a mne je z toho na nic.Chce aj moju fotku no ja jej ju nedokazem dat lebo sa mi kazda hnusi,sa nedokazem na seba pozerat a najradsej by som tu fotku hned roztrhal tak sa radsej ani nefotim.Mavam kvoli tomu dost blbe nalady a ked sa ma spyta ze preco sa tvarim tak smutno alebo ked si piseme na nete a vidi ze mi je blbo tak jej nepoviem ze je to kvoli tym hlupim pupakom ale nieco si vymyslim alebo to zahovorim.Ona sa niekedy kvoli tomu na mna hneva ze jej nechcem povedat co mi je.Myslite ze mozem jej povedat ze mavam depky kvoli tomu ze mam hroznu plet a ze niekedy nedokazem pochopit preco somnov vlastne chodi preco chce moju fotku?Ja sa o takychto veciach nedokazem porozpravat.Viem ze vidi ako vyzeram ale aj tak jej nedokazem povedat ze sa kvoli tomu trapim.Prosim poradte nie ako sa mam zbavit akne lebo to asi budem mat do konca zivota ale zmierit sa s tym ze takto vyzeram.
akne ako sa stym zmierit nedokazem to
vyskusaj to psyllium...
bral som aj roaccutane ale moc mi to nepomohlo.S tym mojim akne sa uz nic neda robit asi
zmeň kožnú,zrejme potrebuješ lieky s vit.A ( sakra teraz ma nenapadá názov lieku)
sewasky neboj akne prejde da sa s tym nieco robit ci uz pojdes ku koznej alebo tak,ale vaz si frajekru aku mas...:)inak mne nsa naprikald strasne pacia nosati chlapi..,ved moj priatel nechapal ako s nim ja mozem chodit no pre mna obl on najkrajsi na svete,...nezabudaj ze kraa je relativna...:)k tomu mam kamaratku ktora ma slabost pre plesatych...a akne????akne je malickost navstiv koznu urcite ti pomoze...,ved teraz su uz aj laserove metody...:)
ja ku koznej chodim uz vysse 3 rokov a nic mi nepomaha stale sa mi vyhadzuju nove pupaky.Kazdy vravi aka je to super kozna ako mu pomohla a aj mne ale nieje to ovela.Ja viem ze to akne budem mat uz stale len sa stym neviem zmierit hambim sa ist von.
a vaz si toho,ze mas take chapave dievca a nepozera na to aku mas plet,ale co je v tebe,a mozno keby si jej to povedal tak by ti pomohla,je dievca tak mozno tiez pozna nejake vyrobky na plet...ktore by ti pomohli...
neviem ci ti to poriadne pomoze,ale skus psylium na precistenie criev,mala by sa ti plet zlepsit...
Ak mas silne akne, navstviv koznu lekarku.... :) kym ti nezmizne, pokus sa s tym zmierit (ber to ako svoju prednost:))