Chcela by som zistiť,aký by mal byť ideálny krvný tlak u detí.Neviem nájsť nikde tabulky,ktoré by sa týkali detí.Mám 5 ročných chlapcov.Ďakujem za každú radu.
Krvný tlak u detí
Mam 13 rokou,a chcela by som sa opitat že aký majú mat deti,v mojom veku tlak.Prosím odpište mi.Dakujem :D
zo sloviny som nemal nikdy dobre zanky lebo ma nebavi skor chemia fyzika biologia a take
od 10 do X
od 10 do X rokov
od 10 do x
od 10 do x rokov
som myslela
jak to je na krivo do riti...:D
varonika!,
ber si príklad z marbedian alebo ako znie (znela) tá prezývka. Je tam síce pár chýb ale no čo každý sa mýli, ale nie na casovani slovesla BYŤ Veronča.... :D jajááj to je na posmechkooo... posmeško :D ale ne... všetci co ste tu do kelu od 10-10000000 rokov ak by ste mali mať DO tých 125-135/naasi ma.x.82
a mala by si mat tlak okolo 120 a srdcový okolo tých 60-80.
veronika@ ty kokoooooooooos, to som strašne šokovaná. Takúto gramatiku nemajú už ani u nás na škole teda. Ja by som sa hanbila jak prašivý pes! !!!
aj ja to mam, ked cakam v cakarni, nepocitujem strach, ale ajtak mi vzdy doktor nameria ovela vyssi tlak ako si ho nameriam sama doma...
precitaj si toto...nemusis mat vlastne ani strach z vysetrenia, proste tvoje telo je akoby v strese z lekarenskeho prostredia..vola sa to syndrom bieleho plasta, je to dost caste