Obcas priznaky ako chripka, ale chripka to nie je.

Príspevok v téme: Obcas priznaky ako chripka, ale chripka to nie je.
stando001

Neviem co to moze byt alebo ci uz som hypochonder, ale dost casto sa mi stava (hlavne poobede po tom co sa naobedujem) ze na mna pride unava, je mi zrazu teplejsie, mierne sa zacnem potit a v hrdle ma cosi zacina skriabat ako ked prechladnete. Plus k tomu ma zacnu boliet mierne ruky, nohy, malatnejsi som. Zacalo to odkedy som na jar (asi) prechladol a mal taku mensiu chripku. Potom sa to nieslo na travenie a po asi 2-3 mesiacoch brani probiotik a kadejakych inych prirodnych veci sa mi travenie upravilo takmer na bezproblemove, ale tychto priznakov ako chripka sa neviem striast (tie boli pritomne striedavo pocas celej doby).

Uz som pojedol vsetky mozne imunostimulacne prirodne medeciny, ale stale sa to objavuje. Skusal som vytazok z olivovych listov, GSE, aloe, probiotika jem uz asi 3 mesiace, ale akosi nic nezabralo, kedtak to preslo a za kratko sa znovu objavilo. Zit sa s tym da, ale trochu ma to otravuje.

Poradi mi niekto? Alebo len vyhlasit ze som hypochonder? :)

joni_

tie pecenove si daj isto spravit a skus aj tu potravinovu alergiu, mozu ti to robit niektore potraviny
lekari, no to vies, ja som bola asi 4x na gastro kym mi konecne urobili vsetky testy co mohli spravit na jeden raz pri jednom vysetreni :(

stando001

U lekara som bol aj na gastroenterologii. Vtedy sa zameriavali na tie zaludocno/crevne zalezitosti. Gastroskopia nic napotvrdila, zapal ziadny, odber vzoriek sliznice OK. Proste mi povedali ze ak by sa mi to zhorsilo, mam prist a spravia sa nejake dalsie testy. Lenze ja nie som s ludi ktori maju radi ked ich komplet rozrypu hned. Doktori casto ani nepocuvaju, resp. nevenuju pozornost tomu co im hovorim, ake su sprievodne javy, ako sa mi to ci ono prejavuje, oni maju papierove diagnozy a postupy.

Ja tie problemy nemavam pravidelne, preto neviem povedat co mi to sposobuje. Niekedy aj cely den, aj dva dni je to OK. Niekedy staci ak proste len pockam kym to prejde alebo sa vyspim. Je to haluz.

Rozmyslal som ze by som navstivil este svojho lekara a nechal si spravit tie pecenove testy keduztak, lebo to mi hovoril aj ten gastroenterolog, ze by sa to potom mohlo spravit ak by sa mi to zhorsilo.

joni_

hypochonder vobec nemusis byt :)
je to vzdy len po jedle? bol si s tym u lekara, gystroenterolog, overit ci je pecen ok a ostatne traviace veci, a alergolog - potravinova alergia, imunita...