mam priatela s kt. sme pol roka.. vsetko nam funguje aj v posteli,no mam niekedy pocit ze je som mnou len kvoli sexu.. nevravi mi ze ma lubi,len napise niekedy,nikdy mi nevravi ako rad je so mnou,ze som pre nho uzastna,(chapete baby,my to potrebujeme pocut,aspon obcas)na verejnosti mi len niekedy da ruku a nebozkava ma pred ludmi.. a pritom si so mnou planuje buducnost,chce so mnou byvat.. neviem co mam robit.. niekedy aj depky su z toho..prosim napiste mi na to svoj nazor.. mam byt odmerana?? pomohlo by to?
lubi ma vobec?
ahoj, no ako keby si opisovala môjho priateľa. my sme spolu tri mesiace, ale presne je taký ako ten tvoj. iba do sms-siek mi napíše ako ma ľúbi, ale ked sme spolu tak max pusa, za ruku ma držal asi tak 4x, vraj bozkávanie nepatrí na verejnost, no mne to chýba, a niekedy mám pocit že ma ani nemiluje a v kuse nad tým rozmýšlam, že sa s ním rozídem, keby nie tie pekné sms-ky. možno niektorí chlapi sú jednoducho takí, len mi to chýba. môžme si podat ruky :-) papa
lubi ta len to je chlap,nic neurobis aj moj je taky,ma ta rad len to nechce dat najavo alebo nepotrebuje,pohoda,neries to
Ahoj kvietocek.ja som kedysi mala podobneho priatela,napisal mi niekedy do sms ze ma lubi,nikdy mi to nepovedal priamo,na verejnosti ma maximalne drzal za ruku a ked som ho bozkavala tak sa odtahoval a povedal ze co to robim...v posteli to bolo celkom fajn ale to zase nieje vsetko.
asi po 8 mesiacoch co sme boli spolu,som si uvedomila ze takto by som nemohla s nim dalej fungovat tak som sa s nim rozisla.tymto ti nechcem radit aby si ho nechala,ale zvaz si ci to takto chces fungovat uz navzdy,ci nechces nieco ine.
ja mam teraz noveho priatela,je úplne iny,stale mi vravi ako ma lubi,ze je strasne rad ze ma ma,proste stale mi nieco pekne hovori a ja som s nim velmi stastna.
skus sa s nim o tom porozpravat a pocuvaj svoje srdiecko,drzim palce,papa
Podla mna to nieje láska. Vy spolu mi podla toho pripadáte ako manželia po niekolkých rokoch. Ludia v čase chodenia by sa mali k sebe správať inak,ak je to už teraz také,myslíš že po rokoch by to bolo lepšie?
porozpravaj sa s nim o tom