caute. mate niekto skusenost s up lifting spiralou z avonu? vyzera celkom dobre, ale neviem, ci to mam riskut, lebo od avonu som zatial bola spokojna iba s jednou. a tu uz samozrejme nemaju. ktore su inak podla vas dobre?
spiraly avon
Ja som spokojna so vsetkymi spiralami z avonu co som doteraz vyskusala. z oriflame mi vyhovuje len jedna - 500% volume.
no tak ja ked som zacala pouzivat spiralu z Avonu zacali mi vypadavat mihalnice. Okamzite som ju musela zmenit
No tak si jednoducho mala smolu a značka avon pre teba nie je vhodná.
That´s all.
Baby, to je tak, vzdy zavisi od toho, ake mate prirodzene mihalnice. Moje dve kamosky pouzivaju obycajnu Rimmel Extra Super Lash, co stoji cca 100 SK a maju naaadherne huste, dlhe a vytocene mihalnice. Ked som tu spiralu skusila ja, absolutne mi nic nespravila. Mne nepomohol ani ten ospevovany Loreal. Niekomu staci aj lacnejsia spirala, ktora este viac podciarkne prirodzenu krasu a niekomu nepomoze takmer nic (ako mne :)).
Pridávam sa, už pol roka používam od Avonu Supershock a som s ňou veľmi spokojná. Cenovo je dostupná. Čo sa týka iných značiek, mala som už aj loreal aj max factor, ktoré tu spomínate, ale výsledok bol rovnaký, boli dobré, ale preco by som mala vyhadzovať dvojnásobok ceny za ten istý efekt??
Jednoznačne u mňa, sestry a kamošky vyhráva špirála od avonu SUPER SHOCK :D je fakt super :D
Milá Mirka, musíš si uvedomiť, že toto tvrdenie je pravdivé, pretože naozaj sa nie každému hodí to isté, každý má inú pleť. Na trhu je množstvo kozmetických značiek, každý si nájde tú svoju, ktorá mu vyhovuje najviac. A keďže predávaš kozmetiku, mala by si vedieť, že nie je všetko len krém predať, treba vedieť aj poradiť, trochu sa vyznať v typoch pleti a v kozmetike a potom sa ti zaručene nemôže stať, že by sa zákazníčka vyhádzala. Mne sa to ešte nikdy nestalo, že by sa mi zákazníčka vyhádzala alebo sa sťažovala. Sťažnostiam predchádzam tým, že svojim zákazníkom ponúknem najprv vzorku, aby si mohli výrobok vyskúšať a zistiť, či naň nie sú alergickí.
Mne sa zase páčia vyhlásenia Avoniek, nie každá špirála každému sadne, nie každý krémik každému sadne..... Je to hlúposť, sú to jednoducho nekvalitné a chemické veci. Zaujímavé je, že keď predám Zepter krém, tak sa nikto nevyhádže, nikomu neškodí, každý je spokojnýž a chváli si ho, ale keď som predávala Avon krémy, tak to sa polovica zákazníčok vyhádzala. Teraz úprimne ľutujem, že som predávala mojim známym tak nekvalitnú a škodlivú kozmetiku.