Preco mam obcas mokry sen?
Mal som mokry sen
drakenko - máš pravdu :)
martin 033003
- MOKRI SEN MOZE BYT UZ LEN STOHO KED VECER MYSLIS NA DIEVCA ,TAK SA TI OTOM SNIVA A SPRAVIS SA DO PIZAMA...ALEBO AJ STOHO KED SA NANOC MOC NAPAPAS TAK MAS BUJNE SNI A NEKEDY JE Z TOHO AJ MOKRI SEN
-Hahaha smejem sa. To čo si prosím ťa napísal? To je hlúposť. Každý večer myslím na moju priateľku a nemávam s toho mokrí sen. Skoro na každú noc sa riadne najem a tiež nič.
Mokrí sen je z toho že sa cez noc veľmi vzrušíš sníva sa ti o babách/sexe. Ako to mu predísť? No asi to čo ti každý poradí tak si ho pohon aspoň raz za týždeň. A ešte taká rada čo som čital že na noc nepi veľa vody ono tomu dosť pomáha.
Mokry sen mste vtedy ak si ho raz zacas nevyhonite ... a potom mate sny o babach tak proste sa tomu vravi predcastny vyron semena ... nic viac ... normalna vec vyhonte si ho raz za 3 dni a mate pokoj ...
Ja mám 16 a mokré sny mávam od 14. Skoro každú noc. Neviem z čoho to je. Asi z toho lebo keď spím mi stále stojí. Náhodou je to haluz aspoň sa urobím a ani o tom neviem :D.
ja mam len 12 a mal som mokry sen
Určite to nie je tým, že je v puberte...frajer má 20 a dokáže mu stáť aj celú noc a to mávame pravidelne sex :) takže pubertou to určite nie je...proste príroda :P
Mokry sen mavam tak raz do tyzdna a to mam 25 takze pubertou to nebude.
A tvoj kamos to mal hnede???
len tak...: mne sa raz priatel priznal, ze mal mokry sen :)) a to mal vtedy 24 rokov :-) takze nedeje sa to len v puberte...