Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mal som mokry sen

Veterans

drakenko - máš pravdu :)
martin 033003
- MOKRI SEN MOZE BYT UZ LEN STOHO KED VECER MYSLIS NA DIEVCA ,TAK SA TI OTOM SNIVA A SPRAVIS SA DO PIZAMA...ALEBO AJ STOHO KED SA NANOC MOC NAPAPAS TAK MAS BUJNE SNI A NEKEDY JE Z TOHO AJ MOKRI SEN
-Hahaha smejem sa. To čo si prosím ťa napísal? To je hlúposť. Každý večer myslím na moju priateľku a nemávam s toho mokrí sen. Skoro na každú noc sa riadne najem a tiež nič.
Mokrí sen je z toho že sa cez noc veľmi vzrušíš sníva sa ti o babách/sexe. Ako to mu predísť? No asi to čo ti každý poradí tak si ho pohon aspoň raz za týždeň. A ešte taká rada čo som čital že na noc nepi veľa vody ono tomu dosť pomáha.

kikibaci

Ja onanujem akzdi 2den a este som mokri sen nemal vlasne je to dobre lebo ked som si nehonil bol som nadrzani kazdi den. Je to dobre alebo nije ??? Kebi to nerobim asi bi som umrel bes toho sa neda zit poci ze mam plne vajica neni dobri :) xD

Lolci

Mokry sen mste vtedy ak si ho raz zacas nevyhonite ... a potom mate sny o babach tak proste sa tomu vravi predcastny vyron semena ... nic viac ... normalna vec vyhonte si ho raz za 3 dni a mate pokoj ...

ufonko

Ja mám 16 a mokré sny mávam od 14. Skoro každú noc. Neviem z čoho to je. Asi z toho lebo keď spím mi stále stojí. Náhodou je to haluz aspoň sa urobím a ani o tom neviem :D.

Tinusha

Určite to nie je tým, že je v puberte...frajer má 20 a dokáže mu stáť aj celú noc a to mávame pravidelne sex :) takže pubertou to určite nie je...proste príroda :P

alzbee

len tak...: mne sa raz priatel priznal, ze mal mokry sen :)) a to mal vtedy 24 rokov :-) takze nedeje sa to len v puberte...