Chcem sa spytat ci si myslite ze ma sancu vztah v ktorom chem mat deti zostavat s partnerom ktory 10 rokov nerobi .Zivi sa vseliakymi brigadami. ma akorat na najomne.Ked mu to vycitam, povie aby som sa starala o seba ze on sa uzivi{ na fazule a hrachovej kasy,najlacnejsie}Po inych strankach mi vyhovuje, ale ma to zmysel?Mam ho koli takemuto dovodu opustit?Dala som uz podmienky ,ale nikdy sa nezamestnal a nebol na konkurze...
partner je 10 rokov na socialke
a ty chces mat s nim deti ??!!Paneboze utekaj kym mozes!Ved hadam deti nebudes krmit cely zivot fazulou..!A potrebuju aj vsetko ine..peniaze na kruzky, zabavu, vzdelanie..No chces driet cely zivot aby si zivila seba, deti aj neporiadneho muza?S takym nikdy nebudes mat nic, iba budes zit z ruky do ust a strachovat sa o strechu nad hlavou!A ver tomu ze on sa nezmeni a pracu si nenajde.!10rokov je dlha doba, on si uz na svoje pohodlicko zvykol a takto mu to vyhovuje a mozes sa aj o zem hodit a pracu si nenajde!Nestracaj svoj zivot s povalacom, nech ho mas akokolvek rada, vaz si samu seba a predstav si samu seba po jeho boku v spolocnom spolunazivani o 10 rokov..co vidis?