Dieťa ma vydiera zvracaním

Príspevok v téme: Dieťa ma vydiera zvracaním
lacip

Neviem presne kam to zaradiť ale rád by som sa opýtal na jednu vec. Máme dvojročnú dcéru, ktorá nás začala vydierať zvracaním. Proste ak sa jej niečo nepáči, alebo proste niečo spraviť musí a ona nechce, rozplače sa a tým nasilu vyvolá zvracanie. Prosím ak máte nejaké rady budem Vám veľmi vďačný priznám sa už len odchod z ihriska, ktoré nechce dieťa opustiť je pre mňa nočnou morou, prípadne umývanie vlasov či podobné malé záležitosti. Priznám sa dieťa je našou vinou asi viac rozmaznané a teraz pri každom obmedzovaní na nás takýmto sposobom "útočí". Ak máte niekto skúsenosti prípadne nejaké články kde by som sa o tom dočítal budem rád za každú odpoveď.

drobuliatko

dobry den. Mam 3rocneho syna mam s nim problem vsetko co mi spapa v zapeti to vyvrati zo seba.Takto mi to robi pri kazdom papani.neviem si s nim rady.snazila som sa mu to vysvetlit rozne no nezabera to.ak mi viete poradit budem velmi rada.dakujem

jedulka

k psychiatrovi s tímhle ??? To byste mu udělali ???
Teď mě asi všichni ukamenujete, ale taky názor a zkušenost.Můj syn v těchto letech, jak nedostal něco a anebo nebylo po jeho, začal brečet a rychle začal modrat až upadl do bezvědomí.Byla jsem z toho nešťastná,doktorka stále to stejné dokola, připravte si proutek a jak to začne hned ho s ním švihněte.Tohle se dítěti nedělá,ono omdlívá a vy mu máte ještě jednu přišít.To ne!Asi po roce jsem ale ztratila nervy a opravdu mu jednu capla po zadku.Čekala jsem cokoli jen né to co se stalo.Přestal a nikdy víc už mi neomdlel.

verads

Treba jej to vysvetlit ked je kludná viem , nie je to jednoduché najmä u dvojročného dietata, ale si nemyslim , že náročky vie zvracat, jednoducho ona bude asi taká aj v dospelosti ked bude plakat bude jej na zvracanie , alebo z toho vyrastie. Troška ma prekvapilo ako ste to opisali, že Citujem : pri každom obmedzovaní na nás takýmto sposobom "útočí, je to troška silne pre mna ... že vas obmedzuje a že na vas utoči, ale je to moja mienka , držim palce .

exotic

goldinka, tvoje hrubice v pisomnom prejave su absolutne priserne, takze ked dcery budu chodit do skoly, zopakuj si pravopis, lebo neviem-neviem

Lulita

ona vas nevydiera zvracanim, ale zvracia z hysterie a prehnaneho placu, musime sa s nou vela rozpravat, ze na situacie sa takto nereaguje, poznam take deti, co boli vychovavane podla "uzasnych" americkych vyskumov, kde aj ked je dieta neposlusne a zle na rodicov aj tak mu aj v chvilach ked koope do matky bolo opakovane, ze lubim ta a dieata to samozrejme malo v prdeli a chovalo aa otrasne dalej, potom ked nieco nie je podla nich reaguju neprimeranou hysteriou, ked zisti, ze to nepomaha, sama prestane, chce to cas

goldinka

Ahoj
Nase dcerky tak isto hystercili pri umyvani vlasov tak sme to viriesily ze som si snimi sadla do vane a zacala som si umyvat vlasy a oni len pozerali namna ze ako si umyvam vlasy a zacali sa ma vypitovat ci mozu aj oni tak som im dala na rucicky sampon a zacala som si s nimi hravo umivat vlasky zapacilo sa im to.A odvtedy nemame problem ani z kupanim sa a ani umyvanim si vlasov.Skuste Vase deti hravo naviest na veci ,ktore ich chcete naucit a nie nasilym a strasenim to nie je riesenie.Dieta potrebuje pozornost dospeleho.A hravo u deti dosiahnete viac ako nasilim.Mam to z vlasnej skusenosti.Skuste to a garantujem ze to zaberie.....:-}}}

enka66

Inak naozaj je to tak, že to môže byť aj z plaču. Ja keď plačem, čiže sa psychicky vyčerpám, je mi potom vtedy veľmi, ale naozaj veľmi zle celú noc. Bolí ma hlava a je mi na vracanie. Keď sa vyvraciam je mi trochu lepšie. Nervy. Môžno aj ona keď dostane hysák, zvracia, ale môže to robiť aj náročky. Treba ju naučiť nehysačiť a tieť sa prikláňam k názoru - nevšímať si to, neupriamovať pozornosť.