ahojte chlapi! no, len by ma zaujimalo aky je vas nazor na nizsie baby. zalezi vam tak strasne na tom, aby bola baba vysoka? lebo ja si myslim, ze ked je baba sympaticka a zlata v tvari tak by nemal byt problem... ale to si myslim len ja a preto by som chcela pocut nejaky chlapsky nazor...no, vskratke je vyska az tak dolezity faktor pri vybere priatelky. mate voci nizsim babam nejake predsudky? dik
chlapi, aky je vas nazor na nizsie baby?
140 cm je malo.
Ked lezis nepoznas rozdiel...
Noo tak ja mam 160 CM a som uuplne spokojna..Ja sosobne si myslim, ze vysoke zeny su krasne, ale my malicke..to mi pripada teke zlatucke :)) Vsak ked nedociahnem na regal tak poprosim niekoho :) A kto by predsa odmietol pomoct takej malej, milej, usmiatej? Takze ak ma niektora komplexy, ze je mala..NENI DOVOD :))
ja a moja najklepsia kamoska mame obe asi tak 168 cm a chalani po nas idu...uz som sa aj pytala a viaceri povedali ze nizke baby su strasne sexi...lebo chalan ma potom pocit ze ma co ochranovat a o koho sa starat...takze ja som spokojna..
No tak ja mam ani nie 1,6m a priatel taha skoro na 2m a je dvakrat taky tazky ako ja.Na ulici mozno vyzerame niekedy smiesne,ale nam to vyhovuje a jeho to strasne rajcuje,ze som taka malicka.Mne sa to tiez strasne paci,ze je vedla mna poriadny chlap,mam pri nom stale taky pocit bezpecia:-))) a nikto si na mna na ulici nedovoluje,lebo nema odvahu.Ale ja si myslim,ze vsetko to zavisi od vkusu chlapa,takze asi tak...
ach ved to hej.. kazdy tu riesi ze ci sa chlapom pacia blondyny alebo tmavsie, alebo vysoke alebo pehaté, ale pritom je to tak strasne jedno, ze az. proste zbytocne edebaty. nejde o to. mne sa pacia vychrtlí fetáci a milujem nabuchaneho chlapiska a nevymenila by som ho ani za hárem fetákov. načo riesit take veci.
Moj priatel nema rad vobec nizke dievcata, teda sa mu nepacia a povedal mi, ze je to pre neho velmi asexualne, ze si nemoze pomoct, no je len na take vyssie v nich vidi taku tu zensku krasu zevraj.. ale kazdy chlap inak, jedneho velmi pritahuju nizke a druheho vysoke, treba si najst toho praveho ;)
moj chlapec je dost nizky, a ja som od neho o opl hlavy nizsia. lenze je v jeho okoli vela dievcat ktore su od neho aj o vyse hlavy mensie..
co ak sa mu zdaju tiez neodolatelne, a opusti ma pre nejaku nizsiu? bopjim sa, ked tu tak pisete ze nizke si sexi a neviemco. a on sa zase pri nej moze citit velky vysoky chlap :-(((
no tak ja si teda mylim, ze nizke baby su neodolatelne! zvycajne maju neuveritelne vela sexepilu... a okrem toho to posobi strasne milo a jemno, ked je baba nizka