Ahojte...chcela by som sa opytat na vas nazor ktora masticka na herpesy je najlepsia a najrychlejsie pomoze...dakujem za pomoc. Ja mam teraz herpesin ale to mi vobec nepomohlo
herpes..rady...
naj masticka VECTAVIR....
najlepsie su tabletky ISOPRINOSINE ale su iba na predpis, uzivam ich raz do roka 2-3mesiace a mam od herpesov pokoj.
Alebo je mozne predpisat si aj tabletky HERPESIN.
a inak ten ozon... ja chodim kozmeticke kde ho maju a mala som dost aknoznu plet... vzdy po vycisteni, mi chvilku posobila ozonom na plet a teraz ju mam ako babatko.... chodila som kazde 3 tyzdne na to cistenie pleti...
najlepsie co moze byt je ist na ozon.... mozno to ma aj tvoja zubarka (ak ma lepsie vybavenie) alebo kozmeticka. pytala som sa preto, ze by som ti ak si z ba vedela aj hned poradit kde to robia. mne trva aj dva tyzdne kym sa zahoji a stale to vyzera tak nechutne. je to sice drahsia zalezitost za cca 2 min. posobenia zaplatis asi 150sk a treba ist na to aspon 3 dni po sebe. a popri tom to natierat cistim cajovnikovym olejcekom, ale casto natierat. a za chvilu je prec.... ja musim len toto, bo aby sa mi to dlho hojilo nemam nervy :))
z kadial si?