Baby co vravite na sex pocas menstruacie? Ste za?Nepytam sa ci je to vhodne alebo skodlive, ziadna pubertacka otazka, chcem len vediet kolke z vas to praktizuju a kolke nie a preco nie... :)
SEX pocas menstruacie???ziadna pubertacka otazka :)
Baby citam si po dlhsom case vase prispevky a vidim ze ste takmer vsetky rovnakeho nazoru :) Este by som pridala ze aj ja mam celkom slabe krvacanie cize tie dve tri kvapky uplne v pohode prezijeme.Potom skocime spolu do sprsky a vybavena vec :)
Patusa, mno mne sa ten tvoj opis nepaci, mne samej sa to nikdy nestalo, pisu sice v pribalovom letaku ze sa moze objavit spinenie, ale to co opisujes sa mi zda trosku nadstandard....nevynechala si pilulku alebo tak? nevzala si nejaku neskor? lebo to sa niekedy stane, hlavne ak ma tvoja antika vyssiu davku hormonov, potom na to telo reaguje citlivejsie, no ak nie, opytala by som sa skor gynekologa...mozno potrebujes iny druh tabletiek...no na to uz ja nie som odbornik...
sedmikraska... a myslis, ze to je v pohode, ked ti ten tampon tlaci az neviem kde do maternice .. ja myslim, ze zo zdravotneho hladiska asi tazko... ja by som to nerobila uz .. mne sa to raz neplanovane podarilo.. proste hovorila som ze nie nie..len tak mojkat sa.. ale on ze trosku.. trosku.. no a nakoniec som ten tampon musela takmer porodit...tie tahy a polohy co som skusala, kym som ho vybrala.. proste bol az neviem kde ... a druha vec som to riadne citila ako ma to tam tlaci, ked siel do mna .. a to on pritom ani celkom nevosiel.. podla mna dat si tampon a sexovat je blbost... to sexujte radsej bez toho v sprche, nie?
Mne sa hnusi sex cez menzes je to nechutne presne ako napisala netynka tych par dni sa to da kludne vydrzat aj bez sexu..moj priatel sexovat cez menzes nexce kvoli infekcii a ja tak isto kvoli tomu nexcem.skusit sme v minulosti skusili mozno raz dvakrat ale to uz tak ku koncu na ten 3 4 den ja mam slabe cize kluden by som mohla sexovat aj cez menzes ale nexcem fuj fuj..aj vtedy zaspinili sme vsetko akurat ale boli sme v hoteli tak v pohode =)
nabojim :) a ak sa naozaj bojis, tak si nechaj trcat snurku von a ak je na tvojich tamponoch kratka, tak si ju nadviaz, vyznie to smiesne, no ale co by sme neurobili pre pekny sexik :)
a nebojis sa, ze ti ten tampon zatlaci az tak, ze ho nebudes vediet najst???
Normalne si das tampon dovnutra a lepsie je, ked si tam vopchas aj tu snurku, lebo priatela to casto oskieralo. ten tampon sa ti vo vnutri sice uplne zdeformuje- pretoze ho tam zatlaca :) po sexe sa tazsie dostava von, ale bud mi pomoze priatel ho vybrat alebo ho pomaly vytlacam, pointa je, ze sme cisti. Tiez, ked mi to poradila kamaratka, tak som cumela, ale je to uplne v pohode amoze ta tam dole aj pusinkovat a nepride nam to humusne a nemusite sa bat, ze by ten tampon vo vnutri nejak zavadzal- ved vyskusajte
My s manželom sa tomu tiež nebránime, ale až od 3. dňa - aj keď on by chcel skôr, ale bojím sa o obliečky ;o] Ale nie, len v prvé dva dni ma to kvôli množstvu krvi neláka. Bojím sa však aj vnútorného zápalu a preto radšej používame kondóm.
Ten tampón som fakt nepochopila, sedmikráska ;o]
sedmikraska: ehm s tamponom? to sa da?
-no ja s partnerom mavam sex aj cez menzes ak je chut :), ale len posledne dni ked uz je slabsi, asi by som sa necitila moc prijemne pri silnom krvacani