Prirodné zosvetlenie vlasov

Livča

ahoj,ja osm si skušala dať na hlavu kávu a masku z toho a všetko no nepomohlo to,akurát osm mala brutálne mastnu hlavu,prosím ako funguje to s tou cibuľou na stmavnutie vlasou??

zlatica21

annnnnn
ahoj chcem sa spytat skusala si to?a mam si v tom vyvare umyst radne vlasy a potom necat len vysusit?alebo ako?

KIKA13001

Tákže som skúšala ten citrón..Mala som ho tam asi tri hodiny ale výsledok žiadny. ZBytočne som mala mastné vlasy a minula som citróny. Prosím vás pomôžte mi. Čítala som si to od Muhaha a zdá sa mi to veľmi zložité. Nemám doma ani harmanček ani rebarboru ani nechtík. Viem, som náročná tak ale aj ja hcem pre svoje vlasy len to najlepšie. Nemohli by ste mi poradiť niečo jednoduchšie. Niečo čo sa bežne nachádza v kuchyni? PRosím ľudia pomôžte. Bola by som vám veľmi vďačná. KRISTÍNA

muhaha

Jemne pomletý koreň rebarbory zmiešaný s vodou na hustú kašu, do ktorého dáme šťavu z polky citróna, necháme pôsobiť na vlasoch 15 minút a spláchneme vlažnou vodou. Blondínky môžu získať aj rusý(červený) odtieň vlasov, keď uvaria 150 g koreňa rebarbory v 500 ml bieleho vína. Roztok sa varí tak dlho, až sa jeho objem zníži na polovicu. Získaný zosvetľovač sa potom vtiera do vlasov.

alebo

Pre zosvetľujúcu kúru už nebudete potrebovať peroxid. Vyskúšajte BIO cestu k svetlým vlasom! Potrebujeme 3 polievkové lyžice čerstvého harmančeka a rovnaké množstvo nechtíka, 75 ml vody a šťavu z 3 citrónov. Bylinky prelejeme vriacou vodou a necháme 20 minút lúhovať, scedíme a pridáme citrónovú šťavu. Kúra by sa mala aplikovať za slnečného počasia a nechať na vlasy pôsobiť zároveň slniečko. Je treba zaistiť, aby roztok nekvaplak do očí – výhodou sú krátke vlasy. Použitá zmes vlasy vysušuje, preto po nej aplikujeme kvalitný kondicionér – alebo olivový olej.

Blondíny môžu na zvýraznenie farby použiť citrónový roztok – citrónovou šťavou potierame po umytí opakovane vlasy.

KIKA13001

Idem ja akurát vyskúsat ten citron..:)Dakujem Krtkovy :D Vdaka nemu viem o tom citrone..tak ja idem na to :) este vam napisem ci i to pomohlo :) Strasne moc vam dakujem :) Lubim vas:) baaay :)

KIKA13001

AHOJTE..prosim vas pomozte mi :) mam tmavo hnede vlasy a chcela by som ich bledsie..aspon a trosku :D..vyskusam ten citron..a raz aj cibulu..spravim vsetko pre to! :D..moje vlasy ma dost stali a nechcem si ich znicit blbymi melirmi, peroxidmi..prosim vas :) budem vam moc vdacna ked mi pomozete :))

Barboritta

mám tmavšie plavé vlasy, ten harmanček pomáha, po dvoch umytiach ním boli vlasy svetlejšie, ale nie o veľa. Ako už bolo spomenuté, vlasy boli o dosť suchšie.
Poznáte ešte nejake taketo prirodne spôsoby ako vlasy zosvetliť?.. Aj cibuľu som skúšala, ale to skôr vlasy chytili hnedšiu farbu..

agaven ja

ja viem ocot zosvetli aj tmavsie valsy daj si ocot no ale musi byt cisty a obas preces vlasy ano stipe to obcas aj ruky ak to zriedis vodou ma to slabsi efekt