Za hlupost sa plati :(

Príspevok v téme: Za hlupost sa plati :(
mamba1

Som sprosta viem nemusite mi to tu pisat..dala som si predlzit vlasy asi o 15 cm dlhsie ako moje.vzdy som mala krasne dlhe vlasy ale po nasadeni HAK sa mi zacali uplne kazit a po roku mi z nich ostala len tretina a aj to poriadne znicena..nevidela som ine vychodisko predlzila som si ich...ale problem je v tom ze som to urobila tak zbrklo ze som si vobec nepremyslela nasledky..vlasy ma nenormalne tahaju,mam ich len 3 dni ale nemozem sa normalne s nimi vyspat boli to a najhorsie je ze citim ako to zatazuje moje vlastne korienky a vypadavaju...chcem si to dat dole lebo sa bojim ze ked mi to odpoja budem mat na hlave paperie :( ale je mi strasna skoda tych penazi cos om za to dala..okrem toho metodu ktoru som si dala ja robia len vKE a je mi hrozne trapne prist tam po 3 dnoch nech mi to daju dole..boze som nestastna :( uteste ma niekto, co mam robit?

monicka2509

moja klud,nedavaj si to hned dole,chod do tych kosic a porad sa s tou kadernickou,ktora ti to robila,mozno ze ich mas len cerstve urobene,preto su take tazke,mozno sa to pekne prisposobi,najprv sa porad a nedavaj ich hned dole