VELMI VAS PROSIM, POMOZTE MI!
nasla som zive vsi, ziadne hnidy nemam. takn som si spravila zabal z olivoveho oleja, vycesavala vlasy- mala som dve dospele a par takych uplne malilinkych hnedych, ale neboli to hnidy. potom som si umyla vlasy samponom proti lupinam, samponom priti vsiam. rano ma mama prezerala, nic som nemala, ale to uz aj predtym ma prezerali a nic nenasli. potom rano som bola v lekarni kupit diffusil H a hrebienok. tym hrebenom som si najprv precesala vlasy, nic som nevycesala, nic nebolo asi. potom som si dala ten diffusil a teraz dufam. DO PONDELKA SA ICH NUTNE MUSIM ZBAVIT!- ak este su. hlava ma nesvrbi. a v pondelok ideme do skoly v prirode, na co som sa lekarnicky pytala a ona ze ak v nedelu vecer nenajdem ziadne, mozem ist. PODARI SA MI TO?
Vši vo vlasoch
co hovorite na, alebo co je najlepsie:
1. ortosan
2. deffusil H sprej
3. ocot
4. olivovy olej
pripadne nejake ine
povera ze vsi maju iba spinavi ludia je zla, vsi moze dostat kazdy, koho hlava sa dostane do styku s vecou, ktoru mala na sebe hlava so vsami, ak ta na hlave nic neskriabe, nic tam nemas, lebo keby zive vsi chodili po hlave tak by ta to neuveritelne svrbelo, ziaden ocot nedavaj, len sa dalej skus cesat tym hrebenom
dakujem uz som nad tym rozmyslala a mama mi to nechce dovolit:( vraj uz prehanam. prave sme skoncili prezeranie tych vlasov, a ak nieco bolo, je to vycesane. ale stale sa strasne bojim, a aj tak nechapeme z kadial som to mohla chytit, lebo vlasy si umyvam kazde dva dni, mama je na poriadok velmi.
a co ocot?
deti mojej kamosky tiez doniesli domov vsi....nic nefungovalo, bojovali stym niekolko tyzdnov az nakoniec im povedali v lekarni, ze jedine co na 100% zaberá je vlasy zafarbiť / odfarbiť nejakou fabrou na vlasy, v kotrej je amoniak alebo peroxid vodíka. A presne tak sa stalo, napriek tomu, ze obe deti su na zakladke, odfarbila im vlasy a odvtedy
maju pokoj.