Točenie hlavy a závraty

leerka

lucykrust, a nie je mozne ze mas streptokoka? lebo mne sposoboval tie iste problemy ako tebe , teda mne este o par veci viac....

lukycrust

ja mám zase taký istý problém s občasnými závraťmi a točí sa mi hlava,ale ja mám pritom problémy aj so žalúdkom.často mi býva zle,ale nevraciam,mám pocit plnosti žalúdku,nafukuje ma..v aute mi je zle,čo mi predtým vôbec nebývalo...neviem čo to môže byť.

krk

a ako dlho trvalo adka kym sa mu to dalo do poriadku? ja mam tiez taketo problemy - bolieva ma hlava a mam take slabe ale neustale zavraty :( dokonca mam pocit akoby mi aj hucalo v usiach :)

adka00

Tieto problemy mal moj syn ,dokonca ani lezat nemohol take mal zavraty.A diagnoza??Bloky v krcnej chrbtici,chodil na rehabilitacie bral kopu liekov a chvala bohu teraz je dobre.

lucinka259

Dobry den,
potrebovala by som poradit, zacina sa mi dost tocit hlava asi 2mesiace, aktivne cvicim a chodim na spininng, pri ktorom sa mi to uz stalo asi 2x. Musela som rychle odist, lebo som skoro odpadla. Stravu mam vyvazenu, pijem dostatok vody, problem je uz aj v tom, ze to tocenie hlavy mam aj normalne ked napriklad sedim. Skuste mi poradit.
Dakujem
Lula

samantax

tak to iste mam aj ja mam 170vysku a vazima sotva 45kg a tlak mam velmi nizky s toho to tocenie v hlave a malatnost zo vsetkeho sa skoro unavym a rano mam silny tlak v hlave dokonća sa mi zatmie pred ocami ....a aby som nezabudla mam aj skoliozu chrptice takze sa ani sama sebe necudujem ...asi mas to iste ako ja ale co by na to pomohlo zmiernit take tazkosti hm tak to neviem....

zwedavus

môže ísť o krčnú chrbticu alebo "cvaknuté" nejaké stavce. tiež sa môže jednať o nízky tlak, popr. nedostatok železa v krvi.

natalie

Ahoj mimco,
no tak to si na tom podobne ako ja. Tiež mávam závraty, točí sa mi hlava a niekedy sa cítim ako opitá, ale to bude asi tlako, mávam ho dosť nízky.

juvka

ahoj.ja som mala tento problem donedavna.hlava sa mi tocila hlavne rano ked som vstavala z postele.isla som na neurologiu a zistili mi ze mam seknute stavce v krku.asi 2 tyzdne masaze a uz je to prec.dufam ze sa to uz nevrati.a lekar mi odporucil spat na boku nie na bruchu lebo vtedy chrbat naviac trpí.pa