Niekolkomesacne padanie vlasov - da sa to zastavit?

Príspevok v téme: Niekolkomesacne padanie vlasov - da sa to zastavit?
curlyhair

nechudnem,nedrzim dietu,neprekonala som ziadnu vaznu chorobu,nie som ani v strese,naopak zijem zdravo,pijem vela tekutin a cez to vsetko mi uz asi 5 mesiacov neustale padaju vlasy.riesila som to najprv uzivanim zinku,potom komplexnymi tabletami proti padaniu v.,roznymi samponmi a vodami,kt.sa vtierali do pokozky.a vysledok?ZIADNY!mla som huste vlasy,ale teraz sa hanbim ich mat rozpustene,pretoze su neuveritelne riedke.nepomohla mi ani kozna lekarka.takze hladam pomoc vsade,kde sa len da.ak ste niecim podobnym presli,co vam zabralo alebo pomohlo?viem,ze je tu o tom mnozstvo tem,ale chcela by som nieco konkretne a osvedcene s cim mate skusenost,dakujem

mamba1

mne tak padali asi pol roka ked som nasadila antikoncepciu, nevedela som zistit z coho to je mala som vlasy krasne huste a zdrave po 6 mesiacoch uzivania mi ostalo na hlave len paperie a vsetky dolamane a z nicoho nic...vysadila som antiku a vlasy sa zacinaju regenerovat

Ivka 1

Dá sa to riešiť. Veľmi dobrý je na to včelí peľ a vyvážená minerálna zmes.Ak chceš konkrétne riešenie,napíš na mail.