Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRE 15 A VIAC ROČNÉ MANŽELSTVÁ :-)

Príspevok v téme: PRE 15 A VIAC ROČNÉ MANŽELSTVÁ :-)
sona_po

Chcem vás poprosiť o vaše názory a reakcie na sexuálny život viacročného manželstva. Som 15r vydatá,dve deti. Už viac ako 6mes nesexujem s manželom a tvárime sa,že všetko je ok. Opakuje sa to v takých dvoj,troj ročných intervaloch - raz sme dokonca nesexovali možno rok..../akože stres v práci,choroba manžela a tak:: nič vážne/ - Myslím,že mužovi to vyhovuje, a kedˇmám narážky že,to nie je normálne a speje to k rozvodu - robi si srandu alebo sa tvari ze sa ho to netyka.Tak sa tvarim,ze vsetko je ok a speje to k tomu,ze si najdem ineho muza :-) Predsa ako zena,nebudem prosit manzela a kusok sexu ? :-) Je to chore....Aj vasi sa spravaju podobne?? Hlavne s humorom.Tesim sa na reakcie.

sona_po

sedmikraska - uistujem ta,ze v nasom vztahu nie som pstrosom ja.Stale som to bola ja,ktora chcela mat veci vyjasnene,ak prislo k nezhodam,stale som ja odprosovala,vypocula,chcela si vyjasnovat nedorozumenia,dokonca vypisovala dopisy,smsky...Az na moj podnet sme sa udobrili, az do chvile,kym ma nepresla trpezlivost a povedala som si dost.Zistila som,ze vedla mna zije sebec,egoista,narcis zahladeny len do svojich prac.problemov nad ktore niet vacsich.Takze - robim to iste.Hladim si len svoje zaujmy,svoju pracu.Myslim,ze takto dako konci 98% manz.parov "stastne" spolu - teda tí,ktori to vydrzia 20 az 30rokov a viac a tvrdia,ze su spolu UZ XX rokov a pretvaruju sa. /velka cest vynimkam,na ktorych to ale ihned vidiet :-)/

sedmikraska

sona-po, ja zijem s mojim zatial len 2 roky, sme mladi, ale uz vidim, ze sa kluje pstrosie vajce :)
Utopia, vo vasom vztahu si ten pstros ty. Ak mas nejake predstavy a sny co by si od sexu chcela, povedz to manzelovi, komu inemu by si aj mala, sama so sebou si to uz urcite preberala 100x

sona_po

Dik za reakcie.
Takze-milenku urcite nema,lebo po praci stale obsmrda doma :-)Keby mal-ihned to viem.Mna len irituje na muzoch to /vidim aj na inych paroch a zeny sa mi zdoveruju/, ze sa chovaju ako pstrosi.Proste,ak mam neprijemny problem, strcim hlavu do piesku a dako sa to poriesi...chapete muzi? Ale to nie je dobra taktika /spravanie lenochov a zbabelcov/- pretoze sa casom vypomsti, aj zenska trpezlivost ma svoj horizont. Irituje ma pretvarka a spravanie sa - nehovorme o tom a robme sa, ze vsetko je ok. pa

moniqa87

poznam jedno manzelstvo co trva viac ako 30 rokov a este stale casto spolu sexuju...
su aj take manzelstva, dufam, ze aj ja raz take budem mat

utopia

Maťo,aj keby nemal milenku spať s chuťou toľké roky s tou istou partnerkou? Toto je obdivuhodné...A ty xyxy ak si chlap tak sa ti ani nečudujem,lebo chlapi chcú stále,či žena či nežena,hlavna vec že tam teplo.

xyxy

Utopia, keby si čítala pozorne, vsimla by si si , že nie som žena.
Ano, existuje to, a je vela takých párov, len teraz je taká doba, že ked to niekto verejne prizná, tak je skoro ako keby cudák.Preto to mnohí ani nepovedia, že spia so ženou aj po rokoch.
A podla teba, to ako sa treba po nejakej dobe rozísť? Alebo byť neverný?
Pravda, ked to vyhasne, to je iné...

utopia

Ja nechapem pripady ked dvaja ľudia spolu dlho žiju a ešte ako môžu mať jeden na druhého chuť. Napr: xyxy nepochopím ked je s tym svojim tak dlho ako sa jej môže chcieť. Myslela som,že také ani neexistuje ale ako vidím nájdu sa také páry. Klobúk dolu..

xyxy

Tak my sme spolu 18 rokov a nemáme takýto problém. Samozrejme, že už to nerobíme každý deň, ale zas sme pridali na kvalite:-)
Ja myslím, že stres a pod. je výhovorka.
Jedine čo akceptujem je choroba, alebo menzes. A ja manželku malokedy odmietnem, to sa stane tak raz do roka, tiež len ked mi je zle.