pre chalanov:napiste svoj nazor

Príspevok v téme: pre chalanov:napiste svoj nazor
cukricek

viemn ze tato tema asi skor nepatri sem ale dufam ze chlapci aj tak napisu svoj nazor:))problem je v tom ze mam 179 cm a rada nosim topynky na vysokom opätku(10 cm)...a som vtedy dost vysoka,,,problem s vzhladom inak nemam,,som stihla,,v tvari celkom pekna,,,a aj sa dobre obliekam,,,len mam pocit ze je pre chalanov odpudzujuce ked vidia taku vysoku babu..je to tak??ale bo sa vam pacia vysoke a stihle dievcata???resp,vyssie od vas??:)

kvieeeeeetok

ja som vysoka 184cm a moj priatel 185, nenosim velke podpatky vobec. nejako mu to ani neprekaza ze som vysoka jak on... a v posteli je to uplne super... a hlavne 69!

bleir

tak ja si myslim ze na tom ze je dievca vyssie ako chalan nieje absolutne nic zle...este som nemala nizsieho priatela ale vzdy sa mi to pacilo ked som taky parik videla..podla mna je to naozaj chutne a kto si mysli ze to vyzera hrozne je podla mna zakomplexovany nevyvinuty pubertak...nazory ze muz ma byt vyssi su staromodne, to je to iste ako so ziasanim o rande...davno neplati ze iba muz poziva na rande...neplati ze len muz poziva do tanca..ludia ved zijeme v 21 storoci...

moniqa87

viem ze prispievat myju chalani, ale tak napisem aj ja, ja by som sa tiez blbo citila, keby som od mojho vyssia(samozrejme nemyslim jeden dva centimetre ale podstatne viec), ani nenosim moc vysoke opatky (najviac 5cm), ale 100 ludi, 100 chuti, takze na nazore jednotlivca az tak nezalezi...

miro.83

Tiez sa mi nepaci keby bola moja vyzsia ako ja podla mna to je komicke, ked vydim take pary a co viem tak vecsinou take pary ani dlho nevydrzia spolu.

emota

erner ja chodim s modelkou po prve a cukrciek tebe by som neodporucal nosit 10 cm stechle ked mas 180 cm na babu to je dost vela vysoke baby su horzne sa mi to nepaci a este ked ma take stechle +10 tak to j e cisty hnus je to ine ked je taky chlap ale ked baba je vysoka a este chce byt vyssia tak to je kentus ..to bol moj nazoR

ajajajajaj

tak v prvom rade taky blby prispevok, vobec sa tu nehodi.myslis ze to ma nieco so sexom a sexuologiou? napis radsej na pokec a nezaberaj tu zbytocne miesto

jack herrer

hmm ja mam vysoku partnerku ale aj tak som vyssi ...a asi by mi prekazalo chodit so zenskou o hlavu vyssou..ibaze by som ju fakt lubil....nvm mam potom taky pocit ze ja tu nesefujem..ale ako nieze by som ja rozkazoval ale taky blby pocit menejcennosti..moj nazor..

svetlana6

ja som od svojho chalana presne o 3 cm vyssia ( bez podpatkov )a neberieme to ako nejaku tragediu. niekedy si dam kludne aj topanky s vyssim podpatkom ( hoci ich nejak nepreferujem ) sme spolu uz 8 rokov a sme stastní!!!