Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestal ma priťahovať partner

Príspevok v téme: Prestal ma priťahovať partner
teaa

Ahojte, mám obrovský problém... Žijeme s partnerom spolu dva roky, zo začiatku sme sa hrozne priťahovali, vrhali sme sa na seba. Potom sme mali dosť dlhé obdobie bez sexu (nechcem rozoberať dôvody, súvisí s partnerovým zdravím),tak ja som čakala, kým sa všetko vyrieši v jeho hlave a začneme sa opäť bozkávať, hladkať, milovať. LENŽE... medzitým som sa zaľúbila do muža, ktorý je neskutočne nežný, neskutočne ma priťahuje, sústavne myslím na milovanie s ním, na jeho dotyky. Nemilovali sme sa spolu, lebo sa to snažíme držať v hraniciach, ale neviem... A môj partner sa zrazu prebral k životu a dranká do mňa... LENŽE prestal ma priťahovať... ja som z toho na nervy... tak strašne dlho mi chýbali dotyky a bozky, že som si na to našla niekoho iného, ale viem, že chcem žiť len a len s týmto partnerom, ktorého mám. No ale priťahuje ma ten druhý. Keď ma môj priateľ bozkáva, je mi to nielen divné, ale aj nepríjemné... dotýka sa ma a ja nie som vôôôôbec vzrušená, vždy to nejako skončím, aby nedošlo ku sexu, lebo mi to je celé hrozne nepríjemné. Ale ja ho milujem a chcem s ním žiť... Mám 28 rokov, aby bolo jasné, že nie som násťročná. Nechápem, čo sa deje... som z toho na nervy... Skúste niečo poradiť, či ste niečo také zažili, len ma prosím nesúďte, kým ste nazažili to, čo ja

teaa

hm, mne môj priateľ ako taký nevadí, ani jeho dotyky mi nevadia, to vôbec nie, ono ide hlavne o to bozkávanie, že mi to je nepríjemné... také nasilu akési aj od neho sa mi zdá, neviem, predtým sme sa s vášŃou bozkávali a teraz je to len aby sa nepovedalo.. no na zbláznenie... ale ja si nevyberám životného partnera, ten je nateraz určite zvolený

monicka2509

ahoj,viem co zazivas,ja som to zazila ked som si nasla mojho terajsieho priatela a chodila som este s byvalym.Proste sa ti hnusi,cely on,jeho dotyky,bozky,ja som to tiez prezila bolo to hrozne,je to tym,mozno si to ani nechces priznat ale zalubila si sa do ineho.Musis si sama prehodnotit co chces,ci ostanes pri priatelovi ci ho dokazes zase "znasat"drzim prsty

teaa

greetka ja ale nechcem žiť s tým druhým, v tom mám celkom jasno... on je veľmi zlatý, milý, úžasný, ale stále viac je pre mňa len sexuálny objekt... kdežto ten prvý, to je partner proste... partner, s ktorým riešim bežné veci bežných dní, s ním mám byt a dlhy, s ním som sa rozhodla žiť... joj, keby sa tak dali spojiť, to by bola idylka :)

greetka

toto je začiatok konca....hlava to ešte nechce pochopiť,ale srdce ti baží po tom druhom...zrejme to neovplyvníš a ked príde ten správny čas,kedy to dokážeš sama-ukončíš to...a začneš žiť s tým druhým...uvidíš...

utopia

Presne do detailov viem,čo pocituješ. Neurobíš s tým nič,aj ja som to skušala na silu a donutiť sa neviem. Nevydavaj sa za ňho,bola by to najväčšia chyba. Nedaš mailovú adresu?