To už nie je smiešne, skôr smutné...

Príspevok v téme: To už nie je smiešne, skôr smutné...
Monitaaa

Ludia je to normálne že táto kategória fora sa zmenila na diskusie násťročných, a kazdá druhá téma riesi či može byť tehotná z prstov, z lizania a pod?? ja neviem nič proti nikomu ale vážení násťroční najprv by ste mohli ovládať aspon niečo teoreticky a potom sexovať. rozmýšlate vobec čo robite a ake to može mať nasledky. na mieste admin polovicu tém zmažem. má tu niekto aj nejaky normálny problém alebo tému na diskusiu alebo len tieto priblblé alebo vymyslené príbehy pre zábavu pubertiakov?

nashira

Ja sa vyjadrím.Je to aj na nas ako tu upratujeme.Ja tuto temu Sex sexuologia navstevujem minimalne.A ked sem kliknem tak radsej aj idem ta.No ,ale v niecom mas pravdu tak napis do pripomienok.Najlepsie je vzdy upozornit admin. na temu ,ktora sem nepatrí.Kuju a neieje to uplne kazdeho vec co tu pise a ako sa vyjadruje.Forum ma urcite pravidla ,ktore by sa mali respektovat.

kuju

dobre ale nech si pišu co chcu. nechapem prečo ťa to tak vytočuje. ved ty niesi povinná čítať tie príspevky čo píšu. prečítaj si tie čo ta zaujímajú a je to a nie sa zbytočne pozastavovať. . .

majkaaa

Máš pravdu,aj mne toto poriadne lezie na nervy. Dokonca som sa tu už aj pohádala a prečítala som si o sebe,že som puritánka a nechceli by ma za matku,pretože som tvrdo a na rovinu jednej takej 14-stke napísala,že má počkať,že v jej prípade je to trestný čin a mala by si zatiaľ naštudovať,ako to v tom tele prebieha.Ale tú kritiku som schytala,nie od tej dievčiny,ale od ženy,ktorá vraj už je matka...nuž tak neviem...
Ale tie otázky sú primerané ich veku. Aj keď vyzerajú často vyspelo na pohľad,sú to v podstate ešte deti,nevyzreté,nepripravené na život.

Monitaaa

a chodim zu na to , čo napisala ariana, myslim že na to toto forum aj vzniklo aby si normalny ludia vymenili skusenosti a navzajom poradili...

Monitaaa

kuju myslim že tvojou odpovedou si sa len podpisala... myslim že tem pre decka ako si ty je tu dosť, tak by si mala ostať tam. neviem či si si vsimla ako sa tato tema vola, asi ti pripomeniem... zdravie... nie čo s pubertiakmi, myslim že by vam prospela sexualna vychova a mnohym aj psycholog alebo vacsia pozornosť rodičov

airiana

kuju-ano, kazdy si napisat moze co chce, ale nie DEBILNE HOVADINY ktore nikoho nezaujimaju,neviem ako ty, ale vsetci ostatni s par vynimkami chcu seriozne forum a ozajstne rady a nie hlupost a nevyspelost 13rocnych deciek, ktore nevedia co zo sebou, zabavaju sa na ucet druhych. a ked decka zaseru vsetky fora svojimi debilinami, tak sa nediv ze sa ini normalni uz stazuju!

kuju

Monitaaa ked ty tu chodit nemusiš nikto ťa tu neťaha. tak laskavo zatvor hubu a staraj sa o seba. ked sa ti daco nepaci tak naco tu chodis. si trapna stym co si napsiala sa zobud. kazdy si tu može napisať čo chce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZyxerkA

Monitaaa nemozem nic, len suhlasit s Tebou... bohuzial ale adminov taketo problemy nezaujimaju... =;) hlavne, ze forum ma navstevnost...