Nemam depresiu a predsa chcem zomriet

Príspevok v téme: Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
face of agony

Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk

lDenzl

tak- skusim este raz:))
pisala si,ze si zapalis tak raz za rok.ze?:)))
Ja som sa opytal,ze ci dnesny den nie je ten tvoj den v roku kedy si zapalis:))

WSJGJFGFHG- co si sa??:DD Uplne pocikala??:DDD No sorry to som nechcel :P
Ach tie nedorozumenia:)))

WSJGJFGFHGF

hej Denzl,teraz som sa pocurala uplne, citujem "aj ja chcem foto" som trosku ovinena a nevidim uz dobre na klavesnicu ale viem co chcem povedat to bol len preklep: to foto,myslela som tym Forum

WSJGJFGFHGF

TAK ,pozorne tearz citaj je to len pre TEBA.Mas priatela???? nemusis odpovedat,respektujem to,chces sa so mnou stretnut?????????, nemusis odpovedat,respektujem to,zajtra mam volno.Cakam od Teba Prvy krok,ja som do toho dala vsetko,je to na osude.Ak sa mame stretnut,tak sa tak stane ale ty si teraz vyber.Popremyslaj nad odpovedou aby si to potom ,nelutovala,nic v zlom,vyznie to tak ze na teba nalieham ale chcem len vediet ci nas OSUD spojil tymto Fotom,:))))