MAKE-UP

Príspevok v téme: MAKE-UP
make-up-ka

takze som si urobila mensi prieskum na tomto fore o make upoch
a tak som si par z nich vybrala a chcela by som sa vas spytat este raz na nazor

boli tam spominane

Loreal-true match
Rimmel-cool mate
VICHY-dermablend
namojveru dost velky ohlas mal aj
miss sporty-so clear
iked niektory mali nazor na tuto kozmetiku ako na kozmetiku pre pubertiakov ale pubertiacky si ju pochvalovali :D
MAYBELLINE-superstay silky
no to tak 50% na 50%
LOREAL-mat cashmere
potom tam mali ohlas pre mna take menej zname znacky ako MARY KAY A ELLEN BETRIX
a potom mali ohlas uz ale velmi drahe make-upy ktore si nemozem dovolit :D

ja by som chcela nieco do 300-350 sk
mam 14 a unate ze z mojho vreckoveho nemozem az tak rozhadzovat
mam lesku plet a tak stredne mastnu nic extremne ale kedze uzivam od koznej dost vysusujuce prostriedky ako ZYNERIT a duac-gel tak sa mi sem tam tvoria supinky ...mam mierne akne neni to take hrozne ako to byvalo ale ajtak mam plet nejednotnu a cervenu v T-zone a tak sa hanbim vyjst vonku tak prosim neodrazajte ma od make upov :D

TAK CO BY STE ODPORUCILI ?? naj by som odcenila nazor dievcat v mojom veku lebo vyssie rocniky mozu nejaku kozmetiku odsudovat kedze im nevyhovuje lebo maju uplne iny typ pleti...
TAK HELP..

tesinka

Ahoj natelka, nechces prist ku mne na bezplatne kozmeticke poradenstvo, a je pravda ze by si nemusela zakryvat vyrazky pretoze by si s mojou pomocou sa ich mohla zbavit. Ak chces tak sa mi kludne ozvi.

ehm

snazte sa skor nemat vyrazky ako ich prekryt. ja som raz do agentury prisla s kilom make-upu na xichtre aby som skryla vyrazky,ale saq to sa neda. aj tak to vidno. radsej mi povedali nech idem za odbornikom. a teraz uz nemam na tvari ani jednu vyrazku a make-upu staci malinko.

lenka22

nemam vyrazky ale mam strasne kruhy pod ocami a taku mdlu mastnu plet bez farby... a som s nim spokojna, lebo prekryje ale nespravi fasadu

lenka22

pozri ja mam 23 a nedam dopustit na miss sporty na mastnu plet, ma taky zeleny vrchnak, je k tomu aj puder a korekcna tycinka, make up stoji stovku, vydrzi dlho, nerobi ti na tvari omietku ale pekne vsiakne a ked to zafixujes pudrom je to tip top. A inac na prestriedanie pouzivam bourjois - make up, ale pre unavenu plet, pretoze pre mastnu robi na xichte masku... ale tento stoji okolo 400sk

kostlivec

ja mam loreal true match uz po druhy krat, vyskusala som uz niekolko make-up-ov (maybelline asi dva druhy, astor, max factor, vichy - dermablend) ale tento je doteraz uplne najlepsi, aj moja segra si ho kupuje. stoji cca 350-400,-