Čo na strie na zadku?

gastanko2016

mne pomáha bepanthen proti striám. Počas tehotenstva som sa pravidelne natierala a nemám žiadne nové strie. Tie staršie mi po natieraní vybledli a sú oveľa menej viditeľné.

mayka111

Dobrý večer, počas tehotenstva, som začala na odporúčanie využívať Bepanthen krém proti striám. Krémik mi veľmi mi vyhovuje, je veľmi hydratačný, pokožka ostane jemná a hydratovaná. Odporúčam :)

sd66

v lekarni sa da zohnat vela kremov. ja sa 2x denne natieram kremom od bepanthenu. myslim, ze pomaha. treba vyskusat. :)

pe84

Proti striám je najlepší krém Bepanthen proti striám, je veľmi príjemný a pomáha proti tvorbe nových a tie staré sú menej viditeľné - zjemní ich, pokožku hydratuje, vyživuje, spevňuje, je po ňom pekná pevná a pružná a nepraská

Evuša2756

Ahojte mám, 13 rokov a strie sa mi z ničoho nič objavilo na zadku, a neviem sa toho zbaviť, ani som nepribrala a teraz sa snažím cvičiť pravidelne lebo som čítala že sa mi tak spevní pokožka a môže to pomôcť, ale zatiaľ nič. Pochybujem že by mi rodičia kúpili nejakú mastičku tak sa vás chcem spýtať či nepoznáte nejaký iný učiní spôsob ak áno prosím napíšte... ďakujem :)

ttttt111

So striami sa da bojovat, len je to dlhsi proces. nemozete cakat, ze zmiznu behom jedneho tyzdna. pripravte sa na to, ze to bude zdlhavejsi boj, ale bude to stat za to postihnutemu miestu musite venovat dostatok starostlivosti. vela natierajte, kremujte, ale vyzivujte aj z vnutra.
Mne sa osvedcil tento vyrobok.
doplnky-fitness.sk

monicka50

ahojte baby, mam 16 rokov strie sa my tiez zacali pred nedavno robit a su az moc vyrazne a to som ani nepribrala ani neschudla a moje mieri 165/51 niesu zas take zle s coho sa mi to tak nahle spravilo neviem co s tym mam robyt :( je to nevzhladne a vadi my to uz len ked bude leto v plavkach to bude spatit :( napise my niekto najlepsie na email monicka50@azet.sk Dakujem za odpoved ;)

Laura.nem

Budajka, ja som tiež používala ten elasti-q a neboj nezdá sa ti to, naozaj pomáha :) vydrž chvíľu, natieraj sa a uvidíš, že sa ti to ešte viac zlepší :)