Ahojte,mam strasny stres asi 2tyzdne do zadu som mala prvy sex a bez ochrany chalan sa urobil von...A dneska som dostala normalne ako vzdy menstruaciu.Je moznost tehotenstva???
Je riziko tehotenstva?
zuzuska, nikto ti tu nenadaval, len sme poznamenali, ze je to hrozne, ze uz 14 rocne deti sexuju a potom tu takto stresuju ako ty..dnesni mladi si nevedia vazit cistotu, co maju, chcu sa jej zbavit a robit sa strasne dospeli..keby ste sa radsej v tomto veku sustredovali na uplne ine veci..ako na sex..len dufam, ze nie si tehotna, lebo ak ano, tak ozaj len potom sa asi spamatas a zistis, co za hovadinu si vyviedla..a ak na to pridu, ze si mala sex este pod zakonom, tak to este len potom bude rozsamboo...ze sa ti o tom ani nesnivalo..len tolko..
Dakujem tym co mi poradili.A ked uz o to ide,nepisala som to aby ste mi tu nadavali a podobne ale aby ste mi poradili ja som sa nepytala ci mam alebo nemam sexovat....Tato tema bola o niecom uplne inom.Dakujem
ja uz tiez nemam slov na toto..ked si pomyslim, co som ja robila v 15..kam to spejeme??!!ja keby som toto spravila v 15, tak dostanem taky preplesk a este neviem co, ze radsej si to nechcem ani predstavit..
to naozaj iba 15 rocna toto stvara?boze to ja som v 15 si este uzivala akoby detstvo alebo pravu pubertu, na sex musia byt dvaja dospelí ludia ktorí vedia co robia...toto je moc
machulka, suhlasim s tebou, dnesne baby kym sa vydaju vystriedaju chlapov tolkych ze az...A potom sa len siria vselijake chlamydie a HPV a genitalne herpesy...Zuzuska, kocka, si pod zakonom, ked sa to dostane na verejnost, tvojho chalana daju do basy. Dufam, ze si mala aspon poooriadny orgazmus, ze to stalo za to:) Obavam sa vsak, ze to bude zrejme daleko od pravdy.
zuzuska: o týždeň 15... ? aj moja sestra bude mať o týždeň iba 15 a toto keby som sa o nej dozvedela, že takéto veci už prevádza, tak chalanovi asi chrbticu zlomím a ju tak vyfackám, že týždeň nebude môcť ísť von...
Myslím si že na toto ešte máš čas...a ak to tak veľmi chceš robiť, tak si uvdo čo robíš a aspon používaj ochranu...
nestresuj,nie si tehotna:) nabuduce pouzi ochranu aby si si usetrila stresy ;)
no pekne o tyzden;)
Mam normalne kramy :( a problem je ze 15 budem mat o tyzden..