Prosim, viete mi niekto pomoct? Ak spravim prijimacky na vysoku skolu, ale nezoberu ma, aky je postup? Mam podat odvolanie? Ako ma vyzerat?? Ma tam byt vraj odvolanie na nejaky zakon. Mate s tym nejake skusenosti?? Co mam spravit?
Dakujem
Prijimacky na VS, nasledne odvolanie?
a na aku skolu to chces poslat?
Ja by som tiež potrebovala v tejto veci poradiť, neviete či je vôbec šanca že na odvolanie zoberú?
tak to je velmi aktualna stranka
www.vysokaskola.sk na tejto stranke su vzory listin aj odvolania
a uz si bola na skuskach? no oni, ak neurobis, poslu rozhodnutie o tom ze nie si prijata na skolu s ty ze do 15 dni od dorucenia listu sa mozes odvolat na dekana univerzity. a neodvolavas sa na zakon ale ziadas o prehodnotenie/preskumanie tojho rozhodnutia o neprijati. to je asi tak vsetko
aha, tak to je potom nieco ine :)
ja ti v tomto poradit neviem, nemam take skusenosti, ja som prijmacky nemusela robit :)
Tak ti drzim palce, hadam sa tu niekto najde, kto ti poradi :)
Vitana, dakujem za radu, ale na stranke nic nie je, pozrela som ju celu viac krat a zacinam byt mierne zufala pretoze cestujem prec a potrebujem si to vybavit...:( Volala som na skolu a nikto to tam neberie, suri ma cas, to je najhorsie....preto sa pytam ci niekto nema skusenosti, ze by mi pomohol:)
ale dakujem
lyn, kazda VS ma svoju internetovu stranku. skus sa na tu svoju skolu pozriet, urcite su tam nejake instrukcie ako postupovat v tvojom pripade.