dnes som si kupila nove topanky v deichmane, ale zistila som, ze sa v nich necitim dobre a chcela by som ich vratit. vratia mi peniaze alebo si budem musiet vybrat iny tovar? pretoze ja o iny tovar nemam zaujem..
dakujem
Mam pravo na vratenie penazi?
este nijako, akurat sa tam chystam, tak dufam ze s tym nebudu ziadne problemy.. ked sa vratim, urcite dam vediet. zatial pekny dnik :)
V deichmane nerobia žiadne problémy.V pohode ti ich vymenia,alebo vrátia peniaze.Ja som tam kupovala topánky-čierne,ktoré mi farbili nohy.Po mesiaci som to bola reklamovať a ihned mi vrátili peniaze.Detské topánky mi tiež zobrali späť,kupovala som dvoje,jedny mali vadu,ale keďže som potrebovala dva páry,tak mi zobrali obidva.Keď som kupovala topánky u Baťu,a tiež keď som prišla domov,zistila som,že sú malé,tak mi to nevymenili,pretože veľkosť vraj nie je závada.
Lenush ako si pochodila????
jasne, ja si budem trvat na svojom :) a ja som sa z nich fakt tesila ked som si ich kupila, len si na nich urcite nezvyknem
Neboj, to bude uplne v pohode. Tiez som kupila balerinky a v predajni boli fajn. No ked som prisla domov, tak tlacili na palcoch, ze sa v nich chodit nedalo. O cislo vacsie uz boli velke a vyzuvali sa, takze mi vratili peniaze. treba na tom trvat. :-)
dakujem rolnicka :) ja som ich vonku nemala a su na nich aj tie vysacky s velkostou, teda vsetko je tak, ako ked som ich kupila. presla som sa v nich po byte, su to balerinky a nie som zvyknuta na taku nizucku podrazku.. pacia sa mi, ale nechodi sa mi v nich dobre.. tak dufam ze zajtra nebude problem, chcem tam skocit hned rano
Ahoj. Do Deichmanu som vracala aj ja boty. Takze - ak si ich nemala nosene vonku, tak ti ich bez problemov vymenia alebo vratia peniaze - radsej povedz ze ta tlacia (aspon u mna to tak bolo). Ak si ich mala nosene vonku a je to viditelne aj keby si umyla podrazku, tak to skor nie.
Prajem vela stastia.
ked ta nezaujimaju nazory,ale fakta, tak si najdi zakon o reklamacii na internete,alebo chod do obchodu a rovno sa spytaj.
ale mna zaujimaju fakty, nie nazory
Môj názor je,že na vrátenie peňazí nie je právny nárok, pokiaľ na tovare nie je žiadna vada,nejde o reklamáciu.Bude to len a len na dobrej vôli majiteľa predajne,resp.vedúceho. Nemusí to urobiť,môže len ponúknuť výber iného tovaru.Sú predajne,ale robia to cez Vianoce,že môžeš vrátiť darček,pokiaľ sa Ti nepáči.To je môj názor.