chcela by som sa opýtať. Mam fenku, taká tuláčka to bola asi rok, a sme ho prichylili, lenže asi pred mesiacom sa okotila a má krásne štyri šteniatka. No a moja otázka znie ako sa odčervujú malé šteniatka? O fenke viem, že sa dajú buď tablety alebo pasta ale ako sa dačo také aplykuje malým šteniatkam?
Starostlivosť o šteniatka a psikov
deniska problém je ten, že granule sú považované za komplexné krmivo. O chýbajúce živiny sa jedná iba vtedy ak pes je cudzie výkaly- výkaly iných psov alebo zvierat. Ak požiera čisto iba svoje, je to iba zlozvyk, ktorý sa dá odstrániť.
gulas, zranie vykalov u psov znamena, ze mu chyba nejaky doplnok v strave. Na tvojom mieste by som zmenila stravu. Co mu davas zrat? Jednotvarna strava ako su granule neprispievaju k spravnemu rozvoju psa (ci uz steniatka, alebo dospeleho psa).
digirat2 odvtedy ako budú schopné niečo jesť sami...
Mclerenka ak šteniatka majú mesiac a matka si ich nedá tak to nie je najlepšie... treba ich už pomaly odstaviť, my sme teraz priniesli mesačné šteniatko, ktoré bolo odstavené už dávno a má sa k svetu =) a S tým odčervením ti neviem poradiť choď sa najprv veterinára spýtať a ak povie že ich máš doniesť, nedá sa nič robiť musíš ich od matky odtrhnúť...
gulas to robil aj náš, má v tom živiny, nie je to nijak zdraviu škodlivé, iba je to nechutné :-) No treba ho to odnaučiť, pretože ti to bude robiť aj na prechádzke, vždy keď sa k tomu priblíži, stačí trhnúť vodítkom a povedať Nesmieš! rázne, zakaždým, rýchlo si odvykne.
mam doma male 3.mesacne steniatko a zerie svoje vykali
kedysi mi veterinar pre psov dal Vermox {dava sa aj ludom} pomohlo to.
nemas za co..=)a kolko mesiacov ma steniatko?
Tak veľmi ďakujem,som oveľa spokojnejšia.
hlhkost nufacika je u kazdeho psika iny...niektori havinovia maju suchy a ini maju zase mokry...ini maju popukany a taak dalej...nemusis sa bat aj nasa mala 3 mesacna ma niekedy suchsi a teplucky nufacik..to je podla mna priznakom tepla..keby bol chory tak sa sprava inak...a to ze vela spinka, ved je predsa steniatko =)