Priateľ sa mi priznal,že sa mu páči moja kamarátka..dosť ma to zarazilo...ked sme ju minule videli, tak jej kýval o dušu...a od vtedy žiarlim ako pes...on sa hnevá..aký máte na to názor?
Žiarlim oprávnene?
no akoze keby predo mnou povedal, ze by ju poj..... tak by mi asi tiez bolo do placu. Podla mna ked sa to bude stupnovat, tak mu jednoducho povedz ze ta to trapi a hodte o tom rec. Ale urcite to neprehliadaj a netvar sa ze ti to je jedno....
Vlasocnica, nemala by sa tvarit, ze sa nic nestalo a vo vnutri sa zozierat, nec si uvedomi, ze nie je len jeho kamaratka, ale holka a takto by nemal pred nou rozpravat. Nemala by ale ziarlit, aj ked lahko sa mi pise :) mala by mu to proste vysvetlit, preco ju to velmi uraza
no kebyze mi toto chalan povie je mrtvy...akoze dobre mam 15 a asi nemam vela skusenosti ale sak uz len ten slovnik... neviem...dost by ma to ranilo a nevedela by som sa tvarit ze o nic nejde..aj keby mozno o nic neslo...
skus na neho taku fintu ze nedas najavo ako ta to stve ale prave naopak urob z toho humor, priznaj ak je naozaj pekna a on sa bude sam cudovat ako je mozne ze to s tebou nepohlo, popripade to s nim ani nerozoberaj, viem ze ta to stve no fakt keby ju naozaj chcel poj.. tak by ti o tom predsa fakt nepovedal, podla mna islo o nejaku provokaciu,
tak to je dobry tupec, na to asi len tak lahko nezabudnes a este k tomu ti asi aj sprotivil kamaratku aj ked za to vobec nemohla :(
môj priateľ povedal mojej kamoške predomnou že mas dobry vystrih..
ja som samoška žiarlila, neurobila scénu, vlastne nepovedala nič, on to na mne však badal a tisícere vysvetlovačiek a tak..že pekný výstrih si može dať každá..že on iba ohodnotil ten výstrih a nie ju.. tak to je asi lepší prípad, ale ja som fakt žiarlila.. hlupe?
no keby mi povedal že by ju pojebal, asi by som sa rozplakala tiež... proste, ak si ťa naozaj váži, nemal by to pred tebouý hovoriť, nech si to myslí ale človek musí uznať za vhodné čo povedať a čo nie.. pred tým daným človekom...
brrrrrrrrrrrrrrr
Ty brdo, ja by som sa asi rozplakala...to ti to takto povedal?Aky si mala z toho pocit?Je to zlozite.Mozno ju berie len ako objekt ciste sexualny, nemiluje ju, ale aj to je dost silna motivacia u chlapov riadenych organom "zdola". Vari mu nedoslo, ze ta to moze ranit?A mozno si mysli, ze uprimnost nadovsetko je super riesenie, avsak je na omyle.Mas 3 moznosti:
1, budes ziarlit ako pes, ale pritom sa tvarit, ze je vsetko ok.
2, vykricis mu to a budes sa s nim hadat, budes ho podozrievat z moznej nevery a nech si ide za "kamaratkou"
3, urobis to iste, ked zbadas niekoho na ulici alebo jeho kamarata. Povies mu, ze:"Fiiiha, od neho by som si dala rozkazat"...
Ja si myslím že,ju len ohodnotil,ale skutočný záujem o ňu nemá,ak by mal s ňou nejaké úmysly tak by ti nepovedal,že sa mu páči. Alebo to povedal,aby si žiarlila,ale nemyslím si že tam ide o niečo viac.
uf... no to je horsie... a akej je on vlastne povahy? kolko ste spolu? a kolko mate rokov? a ake vztahy mal predtym? myslim, ze ked si to das vsetko dokopy tak zistis sama ci mas alebo nemas ziarlit...
moniqua........ale on povedal, citujem...tak ju by som hned pojebal...