Cervene vlasy

tanyam

awojte...no tak ja by som sa chcela opytat aku by ste mi poradila cervenu farbu na vlasy...mate nejake odskusanu?mam tmavohnede vlasy a strasne tuzim po cervenych...myslite ze by to dobre nafarabilo?dakujem za rady :))

nicole16111

Kazdy ma inu kvalitu vlasov a tiez aj osobnostne crty.Preto sa nie kazdemu hodi cervena farba vlasov.

Reznik: Skus farby z odfarbovaním zároveň.Ak toto (tmavo hnedá) je tvoja pravá farba,malo by ti to chytiť.

reznik

myslite ze sa da nieco spravit s mojimi vlasmi mam ich dlhe tmavo hnede a chcela by som ich nafarbit na cerveno ako mi to chiti? mam to najskor odfarbovat? dik

aicul(-

sak to je najkrajsia farba!!aj ja som ju mala ale uz sa vyraba trosku ina..tiez s tym nazvom ale je svetlejsia..ale aj tak..je to najrkajsia farba..davala by som ju stale keby som ju mala kde kupit..ale nasla som este krajsiu tak si uz davam tu:-) no neviem co si vlastne ty poriesili s tou farbou ale myslim ze si to mala super!

kimka

palette aj mne sa stalo pred par rokmi presne to iste co tebe. Chcela som zmenu a dala som si na vlasy farbu, zrejme som si ju nechala aj dlhsie ako som mala a ked som si zmyla vlasy, tak mi zostali uplne cervene. Vydrzala som tak chodit asi tri dni a hned potom som si na to dala obycajnu hnedu farbu, ake mam ja vlasy. A mozem ti povedat, ze mi to pekne chytilo a vobec nebolo vidiet, ze som mala cervene vlasy.

sewie

palette. a co sa ti na tej farbe nepaci vlastne? ked si chcela cervenu? je prilis vyrazna alebo co?...aku vlastne ocakavas vysledok?
rozhodne si tam netrieskaj nejaku tmavy,lebo sa toho nezbavis ani keby co...

[zruseny12]

neviem ako ty,ale ja ked si farbim na fialovo cervenu, alebo vinovo cervenu a dlhsie umyvam tak sa farba vymyva a potom mam skor take cerveno hnede,celkom pekny odtien,len uz vidno,ze su take vydlednute...tak skus viackrat umyt a davaj do vody aj citro./citrodeko/
a potom si prefarbi na gastanovo....ale fakt zalezi vela na kvalite vlasou...tazko radit cez PC...

suedenim

cervena a cierna su najhorsie farby na zbavovanie. Jedine peroxid...svetlejsia ti nechyti ani keby si velmi chcela...Chod ku kadernicke,ta ti to spravi,..

[zruseny12]

ona by chytila,ale musi to byt odtien 2-6 alebo tak nejak a este to nebude prava blond,ale to vela zalezi na kvalite vlasou aby sa nespalili...ja si to tak robim ked mam trochu odrastene z vinovo cervenej a davam si potom blond 2-6 odtien,alebo tak nejak a odfarbi mi to tak na neviem ani popisat tu farbu,ale mne sa paci...mne sa este nikdy nestalo aby som si popalila vlasy,vela zalezi na kvalite...no a po druhy krat uz je viac blond...a tak postupne sa nafarbi na blond...len ja si farbim sama vlasy uz od 15-nastich rokov tak mam aj skusenosti,ale kto sa v tom nevyzna nech radsej ide ku kadernicke...