potrebujem poradit vcera som si nafarbila vlasy palette - intenzivny rubinovo cerveny ale vyzera to katastrofalne.. prekryje mi to tmavoplavo hneda?
Cervene vlasy
awojte...no tak ja by som sa chcela opytat aku by ste mi poradila cervenu farbu na vlasy...mate nejake odskusanu?mam tmavohnede vlasy a strasne tuzim po cervenych...myslite ze by to dobre nafarabilo?dakujem za rady :))
Kazdy ma inu kvalitu vlasov a tiez aj osobnostne crty.Preto sa nie kazdemu hodi cervena farba vlasov.
Reznik: Skus farby z odfarbovaním zároveň.Ak toto (tmavo hnedá) je tvoja pravá farba,malo by ti to chytiť.
myslite ze sa da nieco spravit s mojimi vlasmi mam ich dlhe tmavo hnede a chcela by som ich nafarbit na cerveno ako mi to chiti? mam to najskor odfarbovat? dik
sak to je najkrajsia farba!!aj ja som ju mala ale uz sa vyraba trosku ina..tiez s tym nazvom ale je svetlejsia..ale aj tak..je to najrkajsia farba..davala by som ju stale keby som ju mala kde kupit..ale nasla som este krajsiu tak si uz davam tu:-) no neviem co si vlastne ty poriesili s tou farbou ale myslim ze si to mala super!
palette aj mne sa stalo pred par rokmi presne to iste co tebe. Chcela som zmenu a dala som si na vlasy farbu, zrejme som si ju nechala aj dlhsie ako som mala a ked som si zmyla vlasy, tak mi zostali uplne cervene. Vydrzala som tak chodit asi tri dni a hned potom som si na to dala obycajnu hnedu farbu, ake mam ja vlasy. A mozem ti povedat, ze mi to pekne chytilo a vobec nebolo vidiet, ze som mala cervene vlasy.
palette. a co sa ti na tej farbe nepaci vlastne? ked si chcela cervenu? je prilis vyrazna alebo co?...aku vlastne ocakavas vysledok?
rozhodne si tam netrieskaj nejaku tmavy,lebo sa toho nezbavis ani keby co...
neviem ako ty,ale ja ked si farbim na fialovo cervenu, alebo vinovo cervenu a dlhsie umyvam tak sa farba vymyva a potom mam skor take cerveno hnede,celkom pekny odtien,len uz vidno,ze su take vydlednute...tak skus viackrat umyt a davaj do vody aj citro./citrodeko/
a potom si prefarbi na gastanovo....ale fakt zalezi vela na kvalite vlasou...tazko radit cez PC...
co tak gastanova hneda?? ja idem zajtra do roboty, ku kadernicke by som sa dostala najskor vo stvrtok :(
cervena a cierna su najhorsie farby na zbavovanie. Jedine peroxid...svetlejsia ti nechyti ani keby si velmi chcela...Chod ku kadernicke,ta ti to spravi,..
ona by chytila,ale musi to byt odtien 2-6 alebo tak nejak a este to nebude prava blond,ale to vela zalezi na kvalite vlasou aby sa nespalili...ja si to tak robim ked mam trochu odrastene z vinovo cervenej a davam si potom blond 2-6 odtien,alebo tak nejak a odfarbi mi to tak na neviem ani popisat tu farbu,ale mne sa paci...mne sa este nikdy nestalo aby som si popalila vlasy,vela zalezi na kvalite...no a po druhy krat uz je viac blond...a tak postupne sa nafarbi na blond...len ja si farbim sama vlasy uz od 15-nastich rokov tak mam aj skusenosti,ale kto sa v tom nevyzna nech radsej ide ku kadernicke...