ahojte.. nasla som si uzasneho chalana, ktoreho som uz davno hladala.. no kym som ho nasla, mala som pred nim niekolko chalanov.. s niektorymi som sa rozisla nie mojou vinou, s niektorymi som skoncila vztah ja sama, lebo sme si nerozumeli a nemalo by to buducnost.. no nedavno sa ten moj pytal, kolko som mala pred nim chalanov.. pravdupovediac mala som ich 9, ale nepovedala som mu to, no asi som urobila dobre, nechcem aby si o mne myslel, ze som nejaka radodajka, aj ked sex na jednu noc neuznavam a vzdy som sa s mojimi byvalymi milovala az po niekolkych mesiacoch kym sme sa lepsie spoznali.. alebo sa mu mam radsej priznat, co ked na to postupne pride a bude to este horsie? a co vy? povedali ste svojim partnerom o svojich byvalych? alebo je ozaj lepsie nechat tuto temu a na nieco sa vyhovorit? mam 23 rokov, zda sa vam to vela, 9 chalanov na babu v mojich rokoch? a co vy? ten moj mal predo mnou len 3 baby..takze asi tak.. dakujem za odpovede..
Odpovedat na otazku.. kolko som mala chalanov?
majkaaa si to velmi pekne napisala!
NO,mne sa zdá na tvoj vek veľa partnerov ale ak ti možem poradiť, terajšiemu to nehovor,lebo chlapi vedia byť aj svinskí. Oni sa zo začiatku tvária že im to nevadí a jedneho dňa pri hádke,alebo v slabej chvíli ti to može vyčítať. Minulosťou sa netreba zaoberať.
pri tomto zmatku a bordeli ktory tu kazdy uspesne ci bezuspesne sa snazi obhajit alebo len objektivne opisat svoju zivotnu skusenost, ak prihliadneme na komplikovanost tychto zivotnych skusenosti sa naskyta jedna vazna uvaha.nieje lepsie vratit sa ku konzervativnym spolocenskym hodnotam akym je aj jedno z Bozich prikazani NEZOSMILNIS
Sedmikráska,ani by som nezaklamala,ani nepovedala pravdu. Asi by som to tak trochu takticky uhrala a povedala mu,že teraz je tu on,pre mňa jediný a dôležitý a to je rozhodujúce. Že sa k bývalým láskam a vzťahom nechcem vracať ,a takisto nechcem vedieť ani nebudem zvedavá na tie jeho minulé. A asi by som mu spomenula,že som mala trojročný vzťah,bola som mu absolútne verná a stroskotalo to práve na tej žiarlivosti a potom výčitkách,že som už panna nebola. A povedala by som mu,že ak chce mňa,ak mu na mne záleží,tak bude riešiť prítomnosť a budúcnosť so mnou,nie to,čo bolo,kým som ho nepoznala. Ak by to nevedel pochopiť a stále vyzvedal,tak neviem...asi by to naštrbilo moju dôveru k nemu.
ludia, ja tiez nerozpravam o svojom byvalom vztahu ale zarazilo ma, ked sa ma jeden chlapec vypytoval na byvale vztahy, ja som sa o jeho nezaujimala - je to minulost, ale zarazil ma otazkou ci som bisexualna, ze vsetky zeny, ktore doteraz stretol boli bisexualne alebo aspon kazda druha. toto sa ma zacal vypytovat na cca 3 rande. zda sa vam to normalne? aj ked pozname sa uz cez pol roka.
ja som sa na to mojho ani nepytala, viem ale o jeho byvalych a urcite spolu po veceroch nenavliekali koralky :D radsej nad tym ani nerozmyslam
majkaa, ale keby sa ta na to sam spytal, tak co, zaklames? to by bolo asi blbsie
Priznávanie sa k vzťahom minulým k ničomu dobrému nevedie. Treba sa zapodievať vaším vzťahom,nie hrabať sa v minulosti. Ja som nikdy nebola zvedavá na bývalé partnerky môjho manžela a naopak.A je to tak dobre. Predtým mi aj na tomto trojročný vzťah stroskotal. Časom sa akosi pridala do vzťahu akási žiarlivosť zo strany partnera a výčitky nemali konca.A v tom konci aj skončili...
daria23, ja som ich mala tiez dost amoj o tom vie, neni mu to urcite najprijenejsie, ale preco by som mu mala klamat? Bereme to obaja tak, ze uz aspon nepotrebujeme nikoho noveho skusat, co bolo bolo
podla mna je to dost na 23 rocnu babu mat tolko chalanov..ja osobne by som si asi na mieste chalana nic dobre nemyslela..dobre ze si mu to nepovedala..ja mam 22 rokov a mala som len troch co sa sexu tyka..inak som ich mala vela ale nesexovala som snimi..toho tretieho mam doteraz a snad uz nastalo..