Holenie intimnych castí

Príspevok v téme: Holenie intimnych castí
julienka

ahojte dievcata!!

baby ako si holite chlpky v oblasti bikin? myslim take co trcia spoza nohaviciek alebo plaviek..
ja mam problem s tym ze tam mam cervene bodky, ci po holeni, alebo epilacii. skusala som aj pinzetou trhat, aj epilatorom, aj veetom, opilcou, vsetko, okrem pasikov voskovych ale to sa bojim.

nepaci sa mi ked mi to je vidno, neviem co budem robit na dvolenke alebo kupku

zuzanna.zuzi

julienka

Ahoj, mám ten istý problém, tých hnusných červených bodiek sa už nezbavíš. Skúšala som všetko, kožná mi nevie poradiť nič nepomáha. Jedine keby ideš na odstránenie laserom, že vraj by to malo zabrať. Ak pôjdeš na dovolenku k moru, je to dobre, opaluj sa, čím sa ti to vlastné vysuší a bude to krajšie počas dovolenky, slaná voda prospieva tomu, no prídeš znova domov a bude to opäť tam kde pred dovolenkou. Kúpaliská nie sú moc vhodné, samé baktérie a tie tým pupínkom robia drahoty. Čo trochu pomáha? Ak si to budeš natierať detským púdrom, nebudeš to mať také podráždené.

vybrator

no ja som chalan a prejdem par krát zo žíletku a pokoj ktomu si honím a je to vyborne a ten orgazmus hmmm niečo vynikajuce heheh najlepšia je pena na holenie

simonka.

ja somsi to holenie uz poriesila.totalne ma prestalo bavit to priserne svrbenie nech som robila co som robila isla som sa zblaznit.kupila som si strojcek na vlasy a mam pokoj.raz dva, uplne na milimetrik a co je podstatne nesvrbi.je to aj esteticke a o hygiene nevravim a ziadne vyrazky!

nikol15

ahojte sa chcem opytat ake kremy tu stale spominate lebo ja stale holim zo ziletkou lae neni to uplne tak chcela by som vyskusat aj nieco ine:)