Chcem sa opyytat ci vadi ak si dam piercing do bruskateraz..ked ide leto..citala som ze s apotom nemozes opalovat, kupat.. vraj je to moc citlive?? co je na tom pravdy??
Piercing do bruska a leto..ide to spolu?
ZyxerkA-ja viem,ved som ho uz raz mala:) a teraz to urcite nemienim podcenit...ved aj o nostek sa vzorne staram:)
do brucha je to ale trosku ine, vies =;)
a ospravedlnujem sa, narychlo som citala, precitala som ze si si davala uz dva krat =;)
mno kazdopadne, ked si ho uz das, staraj sa, lebo tak ci tak to na dalsi krat nemusi skoncit ,,len,, zapalom...
ZyxerkA, ja nemam problem s ,,cudzimi telesami:)"mne sa zapalil len raz a to ako hovorim tym ze som sa nesetrila,poriadne ho necistila a tak-bola som blba:(...ale mam aj piercing v nose a pohodicka,nehnisa nic...alebo vzdy ked si dam nastrelit novu dierku do ucha-pohoda...mozem si dat do usi aj bizuteriu a nic...ja nemam taketo reakcie na kovy alebo tak...len na vlastnu neschopnost setrit sa
Sewie, ak sa Ti uz dva krat zapalil, dalsi krat si ho nedaval, lebo to nemusi skoncit len zapalom a hnisanim...
Niektore organizmy nedoakzu prijat cudzie teleso v tkanive, a tak sa prirodzene brania.. Takyto ludia teda maju ohladom piercingu smolu..
krkrkr-super meno inak:)..no,hoji sa to dost dlho,ja som si uz raz davala robit pierc do pupka a prisla som onho lebo sa mi strasne zapalil a natiahla sa koza-a to som si ho daval robit v zime!!!ale uprimne úpovedane nesetrila som sa-hned po troch tyzdnoch som posilovala,a snowboard tomu tiez teda nepomohol-nehovoriac o oteplovackach ktore sa ti stale onho zadieraju...ja som si slubila ze ak budem posluchat:)a urobim statnice tak si ho po 4 juny dam znova-predpokladam ze minimalne este mesiac do bazena nepojdem,namahat sa nebudem a na kupko aj tak moc nechodim do tych splaskov a keby dacco budem zo zebou nosit dezinfekciu a po kazdom kupani si to vycistim:)...drzim palec
do oktobra teda, uz mam pomylene aj mesiace v roku =;)
piercing v pupuku sa hoji do 6 mesiacov... priame slnko hojenie spomaluje.. v kombinacii s kupanim vo verejnych bazenoch sa proces hojenia duplovane zhorsi..
ani piercing, ani tetovanie by sa nemalo nehat robit v lete... leto je na takketo veci naozaj najhorsie obdobie.. pockaj si aspon do novembra