Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec alkoholik

Príspevok v téme: Otec alkoholik
crewettka

Ahojte, moj otec je alkoholik,nema uz ani stipku zodpovednosti,do prace asi este chodi,ked dostane peniaze zmizne na par dni,vsetko prechlasce...na najom a jedlo neprispieva. Byva so svojou mamou,ta sa o neho vzorne stara...nebyt jej,urcite je z neho bezdomovec. Da sa takemuto cloveku pomoct?Ma niekto skusenost?

janopravnik

ja poznam pripad ,,ze pil a nebol vobec s tym problem. Menej bol akurat doma.Ved ked pride opity domov tak nech zalahne a nevsimajte si ho. preco sa za alkoholikov otcov hanbite? on si robi hanbu sam, nie je to vasa hanba ale jeho.

josh1

crewetka...mas jednu vzacnu skusenost ktora chyba mnohym dievcatam a zenam a tou ze skutocnost ze ked sa vydas a budes mat manzela, ktory pracuje, este automaticky neznamena ze sa o teba a o tvoju rodinu aj postara...to nie je vsetko...je to poucenie ze hladaj chlapca ktory ma charakter a ked to bude ten spravny pre tebe, nepozeraj kolko zarobi...a budes spokojna urcite

samson

ahojte vsetci.. viem co przivaju ti co maju doma alkoholika. ja mam rovnaky problem no myslim ze uz tu bolo vsetko povedane.. asi najviac zo vsetkeho si zelam jeho smrt!niekto si povie ake krute ved je to jeho otec..ale ten kto to nezazil nevie co taky clovek ludom okolo seba sposobuje..prajem vela sil a dufam ze coskoro tu uvidim

little15

Zijem sama s mojim ocom od 2rokov pretoze nas mama opustila...
je to hruza... a cim starsi je, je to horsie ... starat sa o mna postaral teraz mam 18rokov som zdrava, zijem. Ale jeho alkoholicke dni ma nicia psychicky ... myslim ze ked raz s tym clovek zacne nikdy uz neprestane Je to diagnoza ktora sa nevylieci nikdy. A len naivni a optimistickí ludia veria v opak. mal uz pauzy , ze 9 mesiacov ani kvapku nevypil, clovek by vtedy aj uveril ze prestane chlastat. Ale zial realita je kruta, a vpustil sa do toho o5. Kazdy je vinny za to, len on je dokonaly. Co uz. Zvykla som si :(

nms co stym..:(

.....preco pytam sa preco je to tak ?? preco moj otec pije je to wsetko OK ked nepije ale wsetko sa to nahle zmeni:(...

smutnaaa

ahojte.. hm..moj otec, ked je v "dobrom" stave tak zarobi peniaze aj nam ich da.. ale tak ked pridu tie jeho dni dokaze byt tyzden naliaty a spat.. medzi tym ma zachvaty, je mu zle, dvakrat bol na ARE v nemocnici, nic nepomohlo..ked ho chceme dosta na liecenie, tak on nema ziaden problem... najnovsie chodi po susedoch a doslova zobre o panaka.. zivot je niekedy tazky.. ale ja verim ze raz bude vsetko dobre... drzim palce vsetkym, ktory maju podobny problem..

sedmikraska

crewettka, kazde dieta co ma rodica alkoholika sa za neho velmi hanbi aj ked to nie je nasa vina, zazila som si takto s otcom moc :( nepomohla som mu ale :(

crewettka

Je to fakt tazke, ludia co mate "normalnych" rodicov, vazte si ich. Raz sa mi stalo,ze otec bol opity, pobehoval po byte s nejakou palicou a na chodbe bol sused, otec otvoril dvere a vynadal mu pre nic...urazal ho, musela som ho tahat nasilu dnu, tak som sa za neho vtedy hanbila.

marisssa

ja mam taky isty problem.aj moj otec je alkoholik, ale neprizna si to.byvame v rod.dome,rodicia a ja so sestrou.furt sa hada s mamou, potom aj s nami a niekedy mam pocit,ze by bol radsej bez nas,je ciastocny invalid,dostava len dochodok,takze aj tych par korun prepije s "kamaratmi",co ho len ozobracia aj o poslednu korunu.je to tazke...