prosim,som v zahranici a dnes mi vyskocila vysoka teplota..k lekarovi urcite nemozem ist..a tie ich ibuprofeny mi nezaberaju..co mam robit,aby som si znizila teplotu???pomooooooc..
teplotaaa
hmm? potením sa telo zbavuje sraciek.
kde si vyrastal baradu v klastore?
hmm trepe a ani o tom nevie
ked sa "vypotis", co vlastne robis? kratkodobo si zvysujes teplotu tela, o samotne potenie tam az tak nejde
teplota je obranna reakcia organizmu ale ak trva dlho a je prilis vysoka telo sa vycerpava. tak isto aj pri nizsej dlhodobej teplote.
bradaru trepe , pche vraj zvys si ju este viac heh. tak ako som napsal tableta lez poc se pi vela ale ne rum
teploto znizis len tabletou a poradne se vypoc.
teplotu si moc neznizuj, ved to je reakcia organizmu na nejake cudzorode vplyvy a teda je potrebna. prave naopak, skus si ju kratkodobo zvysit (samozrejme doma a v klude)
ak si umelo znizis teplotu, chorobu si len zhorsis
Môj 4 ročný syn máva zvýšené teploty nie každý deň ale tak 2 dni v týždni.
Inak je úplne zdravý, len mňa to už úplne nervuje, čím to môže byť. Poraďte mi prosím!
ahoj hviezdicka.ako ti je?teplota klesla alebo si musela k lekarovi?ozvi sa nech vieme ze si v poriadku
hviezdicka nepodarilo sa mi spojit s dcerou.je v londyne.tiez mala vysoke teploty a v lekarni jej predali tabletky.chcela som zistit ako sa volaju.viem ze sa im hovori sestricka.a hned zaberaju.inak ti poradim vela pit,vlazna sprcha.a nezabudni ze zdraviejeprednejsie ako peniaze ked neprejde teplota supho k lekarovi nech to stoji co chce.dcera natrafila v londyne na takeho ktory nechcel ani peniaze.ked videl v akom je stave a je cudzinka.ani sa nepytal ci ma poistenieaj ked maprajem skore uzdravenie
Na zvyšenú teplotu je dobré ešte namočit ponožky do vínneho octu,natiahnut na nohy a na to ešte suché.A tiež utierat ruky a čelo uterákom namočeným vo vínnom octe.A mám taký dojem,že aj surový zemiak,nakrájaný,ked sa priloží na čelo stahuje teplotu.Skoré uzdravenie.