Ahojte, mojim problemom je to, ze nedosahujem s priatelom orgazmus pri ziadnom druhu styku, pritom sama pri autoerotike viem vrchol dosiahnut aj viackrat za sebou. On je mojim prvym partnerom a je ovela skusenejsi... Neviem, co mam robit, lebo sme z toho nestastni. On sa trapi, lebo si mysli, ze ako muz zlyhava a ze ma to nebavi a mna zas trapi, ze si to potom ani on nevie uzit. Dostalo sa to do takeho stadia, ze mame sex tak raz za 2-3 mesiace a to sme mlady par uz zijuci v samostatnej domacnosti. Po vsetkych ostatnych strankach si ale rozumieme perfektne a nechceme, aby sa nas 5rocny vztah tymto pokazil...Co mame prosim Vas robit? Dakuejm za radu
oragazmus?
a skusala si aj pomahat si pri tom ? .. lebo ked sa vies sama urobit, tak vies co ta vzrusuje... co k tomu dopomoze... nie? ...horsie su tu pripady, co sa nevedia ani same urobit.. ja napr. som nikdy nemala s partnerom orgazmus kym som si nezacala drazdit aj klitoris... a ked uz citim, ze to na mna ide... presne viem, kde trochu pritlacit a je to...