Ahojte..mam problem..mam 27 rokov a moj manzel bude mat tento rok 60-ku..nikdy som ho nevnimala ako stareho cloveka,ale prednedavnom sam zacal s touto temou,ze sa uz citi stary ale ze pokial este ako tak stiha,tak ze jedine, co by naozaj chcel,je mat so mnou dieta..a ja neviem co teraz..mam ho strasne rada a fakt mu vdacim za vela..a chcela by som mu to vsetko co pre mna urobil aspon nejako odplatit..ale ozaj neviem ci je to dobry napad..proste pripadam si ako v slepej ulicke..za akukolvek radu budem vdaca,dakujem.. misa..
Prosim poradte mi..ale neodcudzujte ma..
Ahoj, ak s nim nechces mat babo tak ho nemaj, ma svoj vek, podla mna by to mal pochopit,a tiez jeho vek moze mat vplyv na zdravie babatka....
sme manzelia 5 rokov..a ano prve dieta som chcela mat,sice viac menej sme to nechali na nahodu,ale potom ked som ostala tehotna bola som rada..a on ma tiez dvoch synov..ale uz dospelych..
michaela_27- ako dlho ste manželia???a on nemá ziadneho potomka???ked nemá je to pochopitelne zeby chcel..inač klobuk dole..taký vekový rozdiel ..ale ekd si rozumiete a v postely tiež ,tak si myslím že nieje problém..:-)..a co sa tyka bábätka,musíte to citiť rovnako..ked si niesi istá,to znamená ,že po nom až tak netužiš ako manžel..no,michaela maš to ťažké..
no ty brďo fakt sa tomu nedá veriť ale aj tak ak náhodou: ja by som to nerobila vieš dieťa ma vyrastať s rodičmy (dvomi) a nie že ešte nebude mať ani 10 rokov a nedaj boh ho bude pochovávať . samozrejem nemienim nič zlé prepáč keď som sa ťa dotkla. a potom poviem ti neviem či si prvé dieťa chcela mať alepbo sa podarilo ja som svoje chcela (teda sme ho plánovali) poviem ti je to ten najkrajší pocit na svete. Keď som si raz myslela že som tehotná - nechela by som to zažiť a pritom v kutiku duše som dúflal že som no proste v živote by som nechcela mať neplánované dieťa a vyslovenne nechcené nebudeš mu vedieť prejaviť takú loásku ako keby ste to plánovali. prepáč keď som sa ťa dotkla
monicka..dakujem ti za radu..ono sa to uz dlhsie taha,to nie je ze zrazu..a tazko mu mozem povedat,ze nie som pripravena,lebo ja uz dietatko mam..z prveho vztahu..a anulikk nebudem ta presviedcat ze nie je vymyslena,ale odpoviem ti,ze coho sa bojim..ano ja som sice v najlepsom veku..ale ked si nepostrehla moj manzel uz nie je..
neverím,že táto téma je skutočná,je iste vymyslená...a ak by aj bola skutočná,čoho sa ty bojíš?veď si v najlepšom veku,kedy rodiť deti...
miska,ked si nie si ista,tak to nerob,ty musis chciet to dietatko a za to,ze mu chces byt vdacna,nemusis s nim hned mat dieta,vdacnost sa da vyjadrit aj inak,ak mu nevies povedat,ze nie,nechces dieta,tak mu povedz,ze nie si na to pripravena