Ahojte. Mam menší problém. Už názov témy vraví, že mám nízke sebavedomie. Niekedy som ľudom vravela , že každý je jedinečný a krásny sám sebou. No časom som zistila, že na mňa to neplatí. Ľudia mi vravia, že som pekná a ak by som bola vyššia môžem byť aj modelka:) je to od nich milé, ale napriek tomu mi to nepomáha a neviem si dať so sebou rady. Nikdy so sebou nie som spokojná.Čo mám robiť. Takto to už ďalej nepôjde.
A ísť za psychológom žiaľ neprichádza do úvahy.
Ďakujem za odpoveď:)
Nízke sebavedomie
lifeless pretoze ak si z BA tak by som ti mohla nieco viac napisat:) ale ked nechces tak nemusis:)
lenik a k čomu to je potrebné?
sedmikraska- :Djasne v poho.
pomoze ti tak 5 rokov, nemyslim to ako vysmech
odkial si prosim ta?
moja predstava?väčšie oči, bezproblémové vlasy..žiadne akné, vyššia postava, väčšie boky..ja viem že ešte budem rásť ale aspoň tej tvári nejako pomôcť..a maľovaním toho veľa nevyriešim,,nerada sa maľujem i keď musím.Proste sa sama sebe nepáčim. Porovnávam sa s peknými holkami a potom to dopadne tak, že tou škratou som ja.
A ako si samu seba predstavujes aby si uz bola spokojna? Ak teda nejaku predstavu mas
keď tak rozmýšľam,,,aj s jedným aj s druhým mám problém.ale tá psychika je tak trošku vedľajšia
nevies si rady len s svojim vyzorom alebo s tebou celou?