kam sa chystate :D

agina

V Turecku v Alanyi sme boli tento rok, ale bola tam otrasne kalna voda plna chaluh.Hotel Caesars side.Inak sluzby, ubytovanie, strava, vylety absolutne bozske.Len to more.....

agina

Ja som bola v severnej casti, asi tak v strede v tom zahybe, oblast Kavros blizko Georgoupolisu.Strava bola vynikajuca, s manzelom sme tam pribrali 2kg, nevedeli sme sa dojest kalamarov. To su take vyprazane prazdne pruzky, uzasne to chuti.Draho je tam asi tak ako u nas.Treba nakupovat v supermarketoch.

juchu

tak ja som sa vam dnes vratila z tunisu, bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tiez sme boli v sousse ktore je tu spominane, nedaleko hotela diskoteka a super som si nakupila kopu blbovin, jedine ti chlipny tunisania mi liezli na nervy inak spokojna odychnuta a cokoladovo hnedaaaaaaa

mimka

ahoj laurikaa,ja som bola tiez v sousse,hoteli su tam pekne,ale treba ist aspon do stvorhviezdickoveho,v tych je aj cistucko a dobre papanicko,vecer je tiez kam vybehnut,len to more mi nesedelo.kazde rano priliv privliekol kadejake svinstvo,a neviem preco prave tu sa mi urobili take drobne vyrazky od mora,takze radsej som potom vegetila pri bazene.neboj ono je tam v podtate fajn,len ked porovnam to more napriklad s egyptom alebo greckom tak mi pride spinave,vies ono nemalo taku tu krasnu tyrkysovu farbu..